De Liedjestovenaar in de Beemsterkerk in Middenbeemster

  • van:  27 januari 2019 15:00
  • tot:  27 januari 2019 16:00
De Liedjestovenaar in de Beemsterkerk in Middenbeemster

De Liedjestovenaar komt vandaag op uitnodiging van De Keyserin naar De Beemsterkerk in Middenbeemster met haar heerlijke muzikale voorstelling.

Over de voorstelling van De Liedjestovenaar

De voorstelling van de Liedjestovenaar (Naomi Inez ) zit boordevol mooie, vernuftige liedjes in verschillende stijlen en ritmes.

Je hoort lieve, ondeugende en grappige teksten gecombineerd met onder andere Latijns Amerikaanse bolero (Kusje op je wang), swingende jazz (‘Retteketet, retteketet’), wals en Mariachi (‘Het schommellied’) Rock ’n Roll (‘Dansje met Mama’).

Kinderen worden op betoverende, liefdevolle wijze meegenomen in de improvisaties en het samenspel. De Liedjestovenaar wordt begeleid door Rik Piepers.

Gaan jullie ook genieten bij De Beemsterkerk in Middenbeemster?

De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf 2 jaar. Kaartjes reserveren kan via: info@wiewatwaarop49.nl.  Je vindt de Beemsterkerk aan de Middenweg 148 in Middenbeemster.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in de regio Alkmaar? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar!