Cursusdag kinderEHBO door ehbo4Kids in het Westfriesgasthuis

Cursusdag kinderEHBO door ehbo4Kids in het Westfriesgasthuis

Op zaterdag 28 september 2019 geeft ehbo4Kids weer een door het Oranje Kruis gecertificeerde cursus kinder EHBO in het Westfriesgasthuis in Hoorn.

  • Basiscursus 9.30 - 16.30 uur
  • Herhalingsles 9.30 - 12.30 uur

Basiscursus kinder EHBO

Heb je nog niet eerder een cursus kinder EHBO gevolgd vind je het wel een goed idee om van een EHBO-professional te leren hoe je moet omgaan met ongelukken / ongelukjes waar kinderen bij betrokken zijn? Geef je dan snel op voor deze Basiscursus kinder EHBO. Van 9.30 tot 16.30 uur gaan jullie dan aan de slag en leer je wat je moet doen als er iets gebeurt met je kind.

Op deze cursusdag gaan jullie aan de slag met het cursusboek van het Oranje Kruis. Dat heb je thuis al doorgenomen en testvragen gemaakt, zodat je al behoorlijk weet waar het allemaal over gaat. Tijdens deze lesdag leer je ook over reanimatie en het gebruik van een AED. Aan het eind van de dag krijg je - als je voldoende kennis en vaardigheden hebt laten zien - het Oranje Kruis diploma kinder EHBO.

Jaarlijkse herhalingsles

Na het volgen van de Basiscursus kinder EHBO is het van belang om de kennis steeds even op te frissen, zodat het niet diep wegzakt. Zul je altijd zien - dan heb je het een keer nodig, weet je het niet meer. Daarvoor is er een jaarlijkse herhalingsles van 3 uurtjes - het volgen hiervan is verplicht om je diploma geldig te houden. 

De herhalingsles wordt ook vandaag gegeven: van 9.30 tot 12.30 uur.

Meedoen met ehbo4Kids in Hoorn?

De lessen worden gegeven door ehbo4Kids in het Westfriesgasthuis in Hoorn. De kosten worden veelal vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed - vraag dit na bij jouw verzekeraar!

Voor alle detailinformatie én om je in te schrijven ga je naar de website van ehbo4Kids!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!