Alone@Home (8+) van Matzer in Schouwburg Het Park

Alone@Home (8+) van Matzer in Schouwburg Het Park

Matzer Theaterproducties komt met de voorstelling Alone@Home naar Schouwburg Het Park in Hoorn. Avonturenkomedie met aanstekelijke muziek voor de hele familie.

Over de voorstelling Alone@Home

Alone@Home is een verrukkelijke avonturenkomedie met aanstekelijke muziek voor de hele familie. Beleef een middag vol avontuur, slapstick, live muziek en spektakel met verrassende stunts en een vernuftig decor. Met een knipoog naar de alom bekende films. Twee kinderen zijn alleen thuis en bedenken slimme trucs om de boeven (o.a. Joep Onderdelinden) buiten de deur te houden. Een verhaal over vriendschap, kwetsbaarheid en vindingrijkheid. Het leukste winteruitje voor de hele familie.

Madeleine Matzer tekent voor de regie, Lucas de Waard en Daan Windhorst (Watskeburt?! – de Musical, Marvellous) schrijven het script en de cast bestaat uit o.a. Joep Onderdelinden (Zaai, Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen) en Eddie B. Wahr (NUHR, Orkater).

Gaan jullie ook naar Matzer in Het Park?

De voorstelling Alone@Home wordt opgevoerd in Schouwburg Het Park in Hoorn. Voor het reserveren van tickets en meer info ga je naar de website van het theater.

Kosten tickets€ 22,50 (incl. garderobe en drankje).

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in de vakanties in Westfriesland? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Vakantietips & Specials van Go-Kids Westfriesland!