Dicht door corona? Tips en hulp van Go-Kids Westfriesland!

Is jouw mooie kindvriendelijke bedrijf dicht door de corona-maatregelen? Dat is heftig, maar je gaat natuurlijk niet bij de pakken neerzitten. Vanuit Go-Kids Westfriesland heb ik een aantal ideeën voor je om toch omzet te maken of op een andere manier met je bedrijf aan de slag te gaan. 

Idee 1:  Tegoedbonnen verkopen voor later 

Een mogelijkheid waar je aan kunt denken, is het creëren van een tegoedbon. Deze tegoedbon kan nu alvast worden aangekocht om later, zodra jullie weer geopend zijn, in te kunnen leveren. Ik kan deze tegoedbonnen voor jullie aanbieden via ons Go-Kids Ticketing-systeem - en onder de aandacht brengen van het Go-Kids publiek.

Go-Kids Ticketing systeem betaalpagina

Voorbeeld 1: En restaurant biedt een tegoedbon aan voor € 25 t.w.v. € 30. Zodra het restaurant weer open gaat kan het gezin daar gaan eten, het ticket geeft € 30 tegoed om (een deel van) de rekening mee te betalen.  

Voorbeeld 2: Een indoor speelparadijs biedt een familieticket aan voor X-bedrag (met bijv entree en consumptie). Met dat ticket kunnen de kopers komen spelen als de deuren weer open zijn.

Interessant voor jou? Laat het me weten en we kijken samen naar de mogelijkheden!

 

Idee 2:  Doe mee met de Go-Kids Online Speurtocht

Wil je ondanks de huidige omstandigheden toch graag goed zichtbaar blijven op onze website? Ik organiseer met plezier een speciale online speurtocht waarbij kinderen via jullie pagina's door Go-Kids Westfriesland worden geleid. Hebben ze de oplossing uit de speurtocht gevonden? Dan maken ze kans op een prijs!

Go-Kids online speurtocht

Wil je onderdeel zijn van de speurtocht, dan vraag ik je een mooie prijs aan te bieden - bijvoorbeeld vrijkaartjes of iets anders leuks. Bij deelname van minimaal 5 organisaties kan ik de speurtocht gaan inrichten.

Doen jullie mee? Gewoon om in beeld te blijven bij ons publiek? Mail me en bij voldoende deelname ga ik het regelen!

 

Idee 3:  Go Online

Er worden al veel creatieve ideeën de wereld in gebracht in de vorm educatieve apps of work-out video's voor kids. Hebben jullie zelf de mogelijkheid om online iets aan te bieden, dan kan het wellicht interessant zijn om daar verder over na te denken. 

Heb jij zoiets al geregeld? We zetten het met plezier voor je in de Go-Kids agenda, zodat ouders het daar kunnen vinden als ze op zoek zijn naar inspiratie voor iets leuks om thuis met de kinderen te doen!

Go-Kids agenda in corona-tijd

Idee 4:  Werk aan je website: beter gevonden worden met SEO

Heb je wat meer tijd vrij gekregen in deze periode? Dan kan het een mooie gelegenheid zijn om je website eens onder handen te nemen. Denk aan het maken van scherpe foto's of het verbeteren van je teksten, zodat je jouw kindvriendelijke aanbod beter in beeld kunt brengen bij ouders.

Heb je nieuw fotomateriaal? Mail het naar me, dan kan ik het ook op jouw pagina plaatsen!

 

Of ga eens serieus aan de slag met de vindbaarheid van jouw website via zoekmachines. Vraag dit handige gratis e-book van de IMU aan over SEO: Winnen in Google!

IMU SEO e-book: Winnen in Google

Gratis e-book aanvragen

Idee 5: Corona crisis kit

Van dezelfde IMU en ook helemaal gratis: de Corona Crisis Kit

Corona Crisis Kit van de IMU

Ja, ik ben fan van de IMU, dat klopt! Ze snappen heel goed hoe online marketing werkt en delen hun kennis op allerlei manieren met je. Dit pakket geeft je echt een boost in je kennis en het is helemaal gratis, dus waarom niet?

Corona Crisis Kit claimen

 

Log In