Landal Heideheuvel

Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland. Vlakbij vindt u de betoverende Vrijenbergerspreng, de grootste waterval van Nederland. Dit vakantiepark is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt daarnaast volop faciliteiten! Neem een duik in het overdekt zwembad of gooi een strike op de bowlingbaan. Of gaat u liever de omgeving verkennen met de boswachter? Omringd door bos en woud is Landal Heideheuvel het ideale uitgangspunt voor wandel- en fietstochten. Staat u vroeg op, dan kunt u zo maar oog in oog komen te staan met een everzwijn of een edelhert.

Landal Heideheuvel beschikt over 242 vrijstaande bungalows. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten waar u zich prima kunt vermaken.

Café-Bistro Woods is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een drankje bij de openhaard, een lunch of diner. Voor de lekkere trek haalt u een snelle hap bij de Take Away. Ook kunt u hier terecht voor een gezellig potje bowlen.

In de Parkshop kan de belangrijkste levensbehoeften vinden, ook zijn er heerlijke regionale producten te verkrijgen. Ontbijtje of gourmetten in de bungalow, ook dat kan!

Lekker potje midgetgolven? Dat kan op de nieuwe adventure golf.

Baantjes trekken of lekker spelen, dit kan in ons zwembad. Het zwembad is alleen toegankelijk voor park gasten.

In de dierenweide vindt u geiten, loopeenden, varkens, vlaamse reuzen, vissen en vogels. De dierenweide is elke dag geopend.

Verken de prachtige omgeving per fiets. Er zijn verschillende soorten en maten fietsen te huur bij de receptie. Ook worden er (knooppunt) routekaarten van de omgeving verkocht bij de receptie.

Kinder Atelier!

Landal Heideheuvel is een nieuwe faciliteit rijker. En wat voor een! Dit unieke Atelier vindt u alleen op dit park. Het Atelier is een plek speciaal voor kinderen, maar ook voor de ouders is er genoeg te doen. In het Atelier draait het om lekker bezig zijn. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd maar kinderen kunnen er ook eindeloos spelen met de reuze knikkerbaan, kinetische zandbak, MOOV hoek, Kapla, Legowand en reusachtige krijtmuur waar de mooiste kunstwerken op gemaakt kunnen worden.

De creativiteit van de kinderen wordt hier flink uitgedaagd. In het Atelier maken zij de leukste bouwpakketten, zoals een robot van recyclet materiaal, zeilbootjes, kurkvriendjes en nog veel meer. Dit allemaal aan de hand van duidelijke voorbeelden en vooral… samen met papa en mama. In de theehoek kunnen de ouders heerlijk genieten van een kopje thee.

Het Atelier is elke dag geopend. In het weekend van 10.00-18.00 uur en door de weeks van 10.00-17.00 uur. Het Atelier is toegankelijk voor park gasten. Ook kan je lekker spelen in ons Atelier als je een kinderfeestje bij ons boekt.