Jacksart

Er is door de regering voor meer dan 200 miljoen bezuinigd op kunst en cultuur in ons land. Maar daar is in Apeldoorn helemaal niets van te merken.

Daar lukt het kunstenaar Jack Liemburg om maandelijks meer dan 1000 mensen naar zijn atelier te trekken. Hoezo kunst is uit? Meer dan 10.000 mannen en vrouwen per jaar krijgen in het atelier van Liemburg de kans om zelf hun creativiteit te ontdekken en kunstwerken te maken in de stijl die van Liemburg een lokale en regionale celebrity maakt. Dit alles onder de klanken van een dj die live housemuziek draait of lekkere rock 'n roll muziek.

Jack Liemburg is in korte tijd uitgegroeid tot een fenomeen in zijn standplaats Apeldoorn. Tien jaar geleden begon Liemburg met het maken van kunst geïnspireerd door o.a. Herman Brood en Corneille. Tegenwoordig trekt hij met zijn “ Jack's Art Factory" duizenden mensen uit heel het land naar Apeldoorn om kennis te maken met zijn stijl. Door de crisis maken mensen nu zelf hun eigen kunst, Jack maakt dit bereikbaar. Samen met zijn Jackettes reist hij stad en land af om workshops te geven op lifestyle-events en bedrijfsevenementen.

Liemburgs werk is te bewonderen in heel Nederland maar ook ver daar buiten. Een grote schare fans vertoeft op het partyeiland Ibiza waar op diverse plekken zijn werk te zien is.

De kunstwerken van Liemburg spreken passie en kracht uit. Kenmerkend zijn het gebruik van schildertechnieken en fotografie in combinatie met elkaar. Bijna alles ontspringt uit het gevoel van Liemburg. Per jaar wisselen meer dan honderd “Jacks" van eigenaar, allemaal uniek maar toch echt Jack.

Workshop

Er worden regelmatig workshops georganiseerd voor diverse doelgroepen. Houd de website in de gaten voor de agenda! Jack organiseert ook regelmatig ouder-kind workshops. Erg leuk om met je kind samen een mooi kunstwerk voor thuis te maken.

CREATIEF KINDERFEESTJE

Wilt u een leuk en creatief kinderfeestje in Apeldoorn geven? Het atelier van de Apeldoornse kunstenaar Jack Liemburg is daar de perfecte plaats voor! Waarmee kunnen kinderen beter hun fantasie en creativiteit uiten dan met doeken, kwasten en verf?

Een kinderfeestje bij Jacksart is elke woensdag- of zaterdagmiddag mogelijk voor kinderen vanaf 7 jaar, met een minimum van 10 kinderen. De kosten zijn 20 euro per kind. Wij zorgen voor al het materiaal en de begeleiding.

In het kleurrijke atelier van Jack, vol kwasten, verf en rollers, gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag om samen of alleen een kunstwerk te maken. Ondertussen is er natuurlijk volop tijd voor feest, taart, drinken en gezelligheid! Wij verzorgen een frisdrankje, een verjaardagstaart en koekjes voor het feestvarken en zijn vriendjes en vriendinnetjes.

€20,- inclusief btw per kind inclusief een doek van 60x80 cm. Als je liever een groter formaat doek wilt, kun je die upgraden in het atelier.

*U kunt uw doeken ophalen in het atelier aan de Christiaan Geurtsweg 12 op woensdagavond van 19.00 t/m 21.00 uur en op zondagmiddag van 12.00 t/m 16.00 uur.