Kinderfeestje bij United DJ School

Bloemheuvellaan 56, 7322JG Apeldoorn

United DJ School

Kinderfeestjes

WORKSHOP 2 UUR

Met je vrienden en/of vriendinnen samen een gave mix maken en weten hoe Tiësto en Armin van Buuren zich voelen als ze iedereen in beweging brengen? Volg dan bij United DJ School in Apeldoorn een leuke DJ Workshop!

Er zijn Workshops vanaf 2 tot maximaal 6 personen.

Dit arrangement geldt dus ook voor kinderfeestjes vanaf 8 jaar!

De Workshop biedt je, naast een gezellige middag:

  • Welkomstdrankje
  • Uitleg apparatuur
  • Zelf je mixen opnemen!!

Onder begeleiding van een professionele DJ maak je samen kennis met enkele basisprincipes en de belangrijkste DJ technieken: het gebruik van een DJ mixer, monitor en koptelefoon, het werken met pitch control en cue points en het live mixen natuurlijk! Deze workshop is in overleg te boeken.Bij het boeken van de workshop kun je de dag en tijden voorstellen die jou het beste schikken en wij checken de beschikbaarheid en nemen contact met je op.

WORKSHOP PRIJZEN

  • 2 personen – € 90
  • 3 personen – € 120
  • 4 personen – € 140
  • 5 personen – € 150
  • 6 personen, de 6e persoon gratis! – € 150

ARRANGEMENT Mc Donalds

Aan de kleine portemonee hebben we ook gedacht. De helft van de tijd en ongeveer de helft goedkoper. interressant? Lees meer hieronder! 

Een kinderfeestje is natuurlijk heel leuk bij de DJ School. Maar wat nog veel leuker is, dat je daarna ook nog naar de Mac kan!

Er is een samenwerking opgezet om voor een mooi bedrag voor
€ 15,50 per kind iets cool's te organiseren. Wat krijg je daarvoor?:

1. Een DJ Workshop van 1 uur (max 6 pers.)
2. Een mooi gedekte tafel bij jou Mc Donalds in de buurt (Apeldoorn of Deventer)
3. Een Happymeal naar keuze en..
4. Je mag als jarige je eigen ijsje maken!

Wanneer

Woensdag- en zaterdagochtend/middag in overleg met McDonald's
Duur: 1 uur
Kosten: per kind: € 15.50 (incl. Mc donalds arrangement)
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar
Eten: Bij dit feestje hoort een Happy Meal naar keuze

Opmerkingen
Voor volwassenen die mee willen eten, is er een arrangement aan voor € 7,55 p/p. Voor meer informatie e/o boekingen kun je contact op nemen met de hostess op telefoonnummer: 055-5418753 Of u kunt mailen naar: apeldoornzuid.hostess@nl.mcd.com Dan nemen zij zo spoedig mogelijk contact met je op! Dit feestje kan alleen worden geboekt en doorgaan, wanneer wordt betaald voor minimaal 5 kinderen.

DJ Chiel

DJ Chiel is ook te boeken voor feestjes thuis of op locatie. Vind je een discofeest leuker dan een workshop? Alles kan! Bel voor meer informatie. Je kunt op de DJ School ook terecht voor reguliere lessen.

DJ SET OP DE BSO !

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn United DJ School en geven DJ- en produceer lessen. Dit doen we op scholen, in onze vestiging op het Zwitsal terrein en online! En laten wij nou net iets leuks en leerzaams hebben bedacht voor onze BSO cursisten! Wat dacht u van een heel jaar lang DJ Les op uw BSO! We doen dit met een DJ controller en een online lespakket.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kiest een dj controller die u minimaal een jaar huurt en krijgt daarbij een online inlogcode om alle leerlingen die graag willen DJ’en, de cursus mogelijk te maken.

Wat heb je zelf nodig?

In de meeste gevallen alleen stroom. In het maandbedrag scheelt het wel als u zelf in het bezit bent van een iPad of laptop. De controller en de cursus krijgt u dan van ons.

Wat kost het dan?

Als u een laptop heeft, kan het al voor €9,95 p/mnd.
En heeft u een iPad, dan zijn de kosten €19,95 p/mnd

De laptop optie is de meest veelzijdige optie.  Hiermee zouden de kids ook kunnen produceren als dit gewenst is in de toekomst.

Wilt u opmaat info, dan kunt u beter even een mail sturen naar info@uniteddjschool.com ovv BSO DJ Set.