Kinderfeestje bij Jacksart

Vlijtseweg 134, 7317 AK Apeldoorn

 

CREATIEF KINDERFEESTJE

Wil je een leuk en creatief kinderfeestje in Apeldoorn geven? Het atelier van de Apeldoornse kunstenaar Jack Liemburg is daar de perfecte plaats voor! Waarmee kunnen kinderen beter hun fantasie en creativiteit uiten dan met doeken, kwasten en verf?

Een kinderfeestje bij Jacksart is elke woensdag- of zaterdagmiddag mogelijk voor kinderen vanaf 7 jaar, met een minimum van 10 kinderen. De kosten zijn 20 euro per kind. Jacksart zorgt voor al het materiaal en de begeleiding.

In het kleurrijke atelier van Jack, vol kwasten, verf en rollers, gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag om samen of alleen een kunstwerk te maken. Ondertussen is er natuurlijk volop tijd voor feest, taart, drinken en gezelligheid! Wij verzorgen een frisdrankje, een verjaardagstaart en koekjes voor het feestvarken en zijn vriendjes en vriendinnetjes.

€20,- inclusief btw per kind inclusief een doek van 60x80 cm. Als je liever een groter formaat doek wilt, kun je die upgraden in het atelier.

*U kunt uw doeken ophalen in het atelier aan de Christiaan Geurtsweg 12 op woensdagavond van 19.00 t/m 21.00 uur en op zondagmiddag van 12.00 t/m 16.00 uur.