Kinderfeestje bij Adventure Veluwe!  

Gelreweg 34, 3848 AN Harderwijk

  Kinderfeestje in Harderwijk!

  Voor een super avontuurlijk kinderfeestje in de regio Harderwijk heeft Adventure Veluwe hele gave arrangementen! Je wilt natuurlijk een kinderfeestje waar iedereen veel plezier aan beleeft. Plezier maken en genieten staan bij elk kinderfeestje centraal. Alle kinderfeestjes vinden plaats in regio Harderwijk.

  Wie is toch die Mol?
  Vanaf €17,50 p.p. 

  – Ontvangst in centrum Harderwijk
  – Uitleg en begeleiding spel
  – Diverse opdrachten
  - We gaan uit van 1 ouder die meeloopt met kinderen

  Min. 8 kinderen tijdsduur +/- 1,5 uur

  Expeditie Robinson
  Vanaf €17,50 p.p.

  – Begeleiding
  – Uitleg spel
  - Wandelen met GPS naar opdrachten
  – Indeling teams
  – Diverse opdrachten
  - We gaan uit van 1 ouder die meeloopt met kinderen

   

  Kinderescaperoom
  €110,00
  - Min. 8 kinderen tijdsduur +/- 1,5 uur
  - Ontvangst bij kinderescaperoom
  - Uitleg spel
  – Diverse leuke en uitdagende puzzel opdrachten
  - We gaan uit van 1 ouder die meegaat met kinderen-
  - Max 9 kinderen en 1 begeleider/ouder

  Kidsdropping: 
  Vanaf €25, p.p

  De kidsdropping is een mooi arrangement! Opgehaald worden met een Land Rover, chocolademelk drinken en nog veel meer… En dat zelfs in de winter! 

  Vanaf onze locatie in Harderwijk kunnen we de kidsdropping aanbieden. De kinderen nemen plaats in de stoere Land Rover of maken we eerst nog een vette foto bij deze wagen? Dan begint de motor te draaien en neemt de spanning toe. Waar gaan we heen en waar worden de kids gedropt?

  Eenmaal gedropt is het de bedoeling dat de kinderen hun weg weer terug te vinden. Onderweg zal er leuke opdracht zijn, onder begeleiding van onze instructeurs. We gaan er bij deze kidsdropping wel van uit dat er minimaal 1 ouder/volwassen per groepje kinderen mee loopt.

  Weten de kids hun weg terug te vinden?

  We maken de routes aan de hand van een GPS. Kinderen worden begeleid door 1 ouder of volwassen van jullie zelf tijdens de dropping. Zij zullen dus niet alleen het bos in gaan!

  Adventure lab
  Vanaf €17.50 p.p

  Kom zelf experimenteren en ontdekken in ons Adventure Lab in Harderwijk!
  Onder begeleiding van ‘professor Altesnugger’ gaan jullie aan de slag met de verschillende proefjes en opdrachten. De professor laat ook zelf een aantal experimenten zien, maar of dat nou zo verstandig is…

  Er zijn diverse proefjes en experimenten mogelijk tijdens het Adventure Lab, zo kan de professor per groep bekijken wat het meest aanspreekt. In ons Adventure Lab kan je o.a. slijm maken, we proberen zoveel mogelijk satéprikkers in een ballon te krijgen zonder dat deze knapt en een heel gaaf kanon wat cirkels van rook kan wegschieten. Kortom, er moet flink geëxperimenteerd worden door de kinderen.  Wil je meer weten over de verschillende kinderfeestjes? Klik dan hier!

  Adres

  • Adres: Gelreweg 34
  • Stad:  Harderwijk
  • Land:  NL
  • Postcode:  3848 AN