Street Jump Apeldoorn
Christiaan Geurtsweg 11, 7335 JV Apeldoorn

Trampoline park Street Jump in Apeldoorn is maar liefst 2.500 m2  met alles er op en er aan! Ontdek het toffe airpark, kom freerunnen of leef je uit op de trampolines en special area's.

Stoere Jump Club

Kom onder begeleiding van profesionele Jump helden in 10 verschillenden area's jumpen. Voor, tijdens en na het jumpen kunnen jumpers en/of toeschouwers loungen en chillen in het horeca gedeelte.

  • fun
  • verslavend
  • sportief
  • gezellig
  • spannend

Street Jump Apeldoorn

Airpark Street Jump

Ontdek het airpark van Street Jump Apeldoorn. Een mega springkussen met verschillende obstakels voor nog meer spring plezier. 

Street Jump Apeldoorn

 

Trampoline springen in Apeldoorn

Spring mee bij Street Jump en leer op een veilige manier de coolste en vetste trampoline tricks van de Street Jump Masters. 

50 Trampolines en special area's

Met in totaal zo'n 50 trampolines en verschillende area's is er voor ieder wat wils. Wat lijkt jou het leukste om mee te beginnen?

1. Lasergame area
Volledig Black Light ingericht speel je op de meer dan 150 m2 met maximaal 10 personen tegen elkaar met laserguns.
Gratis bij een kinderfeestje of boek een losse game voor maar 2 euro.
Lasergame Street Jump Apeldoorn
 
2. Big airbag
De Big Airbag mag je beschouwen als een gigantisch opvangkussen. Je kan er zowel trickshots uitvoeren als salto’s uitproberen vanaf één van de drie verschillende hoogtes.
Big airbag Street Jump Apeldoorn
 
3. Dodgeball
Dit is eigenlijk gewoon Basketbal en Trefbal 2.0. ineen. Lukt het jou om met je bal de coole schijven boven de trampolines te raken en zet jij de hoogste score neer?
Dodgeball Straat Jump Apeldoorn
 
4. Game area
Bedien jumpend de avatar op het scherm. Door goed te jumpen bereik je steeds het volgende level in het spel.
Game Jump STreet Jump Apeldoorn
 
5. High Performance Area
Voel jij je als je door de lucht vliegt net spiderman? Op deze High Perfomance Area kun je al je creativiteit als ‘free runner’ kwijt.
High Permance Street Jump Apeldoorn
 
6. Fun area
Vrij springen van de ene naar de andere trampoline en over obstakels heen springen.
Fun Area Street Jump Apeldoorn
 
7. Ninja Parkour
Laat de innerlijke ninja in je los op deze spannende hindernisbaan met lastige obstakels en ‘gevaarlijke’ hindernissen.
Street Jump Apeldoorn ninja parcours
 
8. Climbing Wall
Op een klimmuur probeer je via korte routes omhoog te klimmen. Daarvoor is kracht, souplesse en intelligentie nodig. Klimmen is puzzelen met je lichaam. 
Street Jump Apeldoorn
 

Street Jump openingstijden

Street Jump is alle dagen geopend behalve de dinsdag. Wil je precies weten welke openingsdagen en openingstijden er zijn?

>> Check hier de openingstijden!

Street Jump prijzen

Street Jump hanteert hele vriendelijke en betaalbare prijzen. En wil je 2 uur Jumpen, dan betaal je voor het tweede uur maar half geld. Je bent trouwens nog goedkoper uit met een 5- of 10-rittenkaart.

>>Check prijzen of reserveer direct!

Happy Jump Day

Elke tweede donderdag van de maand is het Happy Jump day bij Jump Street Apeldoorn. Je betaald dan maar 6 euro voor het eerste uur Jumpen. 

Happy Jump Day Street Jump Apeldoorn

Mini Jump

Voor de allerkleinsten van 2 tot 6 jaar zijn er op vrijdagmiddag, zaterdag- en zondagochtend speciale Mini Jump-uren.

Dit uurtje is speciaal voor de kleinste jumpers. Overzichtelijk een heel uur vrij rond springen zonder grotere kinderen. Oudere broertjes en zusjes mogen natuurlijk wel mee.

Mini Jump Street Jump Apeldoorn

Freerunnen bij Street Jump

Freerunnen is onderdeel van de Tricks & Jumplessen bij Street Jump Apeldoorn volgens het concept van Tantum Freerunning.

>> Meer weten?

Freerunnen Street Jump Apeldoorn

Street Jump Horeca

Het assortiment is hier zorgvuldig samengesteld. Er worden hier gezonde producten aangeboden zoals vers belegde broodje of sapjes. Uiteraard kun je je ook laten verwennen met een heerlijke kop verse bonen koffie, een drankje, een frietje of een snack. 

Horeca Street Jump Apeldoorn

Gratis WiFi en kluisjes

In het hele pand is (gratis) wifi beschikbaar. Er zijn handige kleedkamers en gratis kluisjes aanwezig. Hier kun je al je spullen veilig in opbergen.

Parkeren bij Street Jump Apeldoorn

Je hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek bij Street Jump Apeldoorn. De parkeergelegenheid is gratis op eigen terrein en er is plek genoeg!

Street Jump review

Wij zijn al een middagje geweest. En hadden een super leuk uitje. Lees onze blog maar. Maar pas op, want dan wil je zeker zelf ook!

>> Middagje Street Jump