Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een groot indoorspeelparadijs met terras,  grote buiten speeltuin, een dierenweide, een konijnenheuvel, een openluchttheater, een overdekt zwembad diverse waterattracties en een apart kleuterbad en een openluchtzwembad met een apart kleuterbad. Genoeg om je urenlang in te vermaken voor kinderen van 2-12 jaar.

(de zwembaden zijn alleen toegankelijk voor parkgasten van het vakantiepark)

Sport en spel
- Kids & Running Track
- Bowlingbanen
- Multifunctioneel sportveld
- Poolbiljar
- Bikes & More
- Skelters
- Fietsen
- Bolderwagens
- Lasergamebaan
- Midgetgolfbaan
- Speel-/sportveld
- Sportbalie
- Tafeltennistafel (buiten)
- Tennisbaan All-weather Hardcourt
- Tokkelbaan
- Fun & Entertainment-programma

Het gehele jaar!

Bollo Club en Fun & Entertainment-programma

Landal Rabbit Hill heeft het gehele jaar een entertainment programma onder leiding van een hartelijk recreatieteam. Ons Fun & Entertainment-team zorgt voor een onvergetelijke vakantie voor u en de kids: heerlijk knutselen in de Bollo Club, wild speuren met de boswachter, dansen tijdens het kinderdansfeest en bij mooi weer een ware show in het openluchttheater! Download de Landal-app en selecteer Rabbit Hill en ontdek voor uw dagje uit of vakantie al het park en de aankomende activiteiten.

Indoorspeelparadijs Dagticket
Ons Indoorspeelparadijs heeft een make over gehad. Kinderen kunnen op het nieuwe touwparcours op grote hoogte lopen. En voor de ouders is er in het indoorspeelparadijs een bar geopend waar koffie met taart, een kleine lunch en bittergarnituur besteld kan worden.

Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Ren naar het kasteel en klauter door naar de glijbaan. Eenmaal weer op de grond doorrollen naar de ballenbak, om daarna via de power tower naar de top te klimmen. Terug bij het begin? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw!

Eigen consumpties zijn niet toegestaan

Entree

3 t/m 12:         €4,95 incl. glas limonade
Volw:               Gratis

Wilde dierenpad
Ontdek het spannende Wilde Dierenpad. Vanaf bungalow 315 op Landal Rabbit Hill start deze leuke 1,5 km natuurwandeling speciaal voor kinderen. Bij onze sportbalie kunt u terecht voor de benodigde materialen.

Prijs Volw: gratis Kind € 2,50,- p.p. incl. boekje, certificaat en tas met kleine versnapering voor onderweg.

Restaurant 'De Brasserie'
Landal Rabbit Hill heeft een geheel vernieuwd restaurant! Restaurant De Brasserie beschikt over een nieuwe inrichting én nieuwe gerechten. Je kunt in de vernieuwde Brasserie genieten van ontbijt, lunch en diner. Van verse, lokale ingrediënten - veelal biologisch en duurzaam - worden met passie de lekkerste (streek) gerechten bereid. Daarnaast worden er voor jong en oud diverse kookworkshops georganiseerd. Wil je alvast een tafel reserveren in  De Brasserie? Download dan de app. Je vindt de Landal GreenParks App in de App Store en Google Play Store. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

De Brasserie
Kies iets lekkers van de kaart en laat u culinair verrassen door de lokale specialiteiten. Proost met elkaar op een gezellige vakantie of een heerlijke dagje uit!

Van ontbijt tot diner, bij ons kun je voor alle maaltijden, snacks en drankjes terecht. Limonade en een ijsje voor de kinderen in het indoorspeelparadijs, een snack en een borreltje op het terras aan de buitenspeeltuin

Het park beschikt daarnaast ook over een Take Away voor de lekkerste snacks, frietjes en overheerlijk gelataria ijs.