Grevenhout 21, 3888 NR Uddel

Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een groot indoorspeelparadijs met terras, grote buiten speeltuin, een dierenweide, een konijnenheuvel, een openluchttheater, een groot zwembad divers waterattracties en een apart bad en een openluchtzwembad met een apartbad. Genoeg om je urenlang te vermaken voor kinderen van 2-12 jaar.

Bekijk hier alle accommodaties!

Sport en spel
- Kids & Running Track
- Bowlingbanen
- Multifunctioneel sportveld
- Poolbiljar
- Bikes & More
- Skelters
- Fietsen
- Bolderwagens
- Lasergamebaan
- Midgetgolfbaan
- Sportbalie
- Tafeltennistafel (buiten)
- Tennisbaan All-weather Hardcourt
- Tokkelbaan

Fun & Entertainment-programma

Landal Rabbit Hill in Uddel heeft het gehele jaar een entertainment programma onder leiding van een hartelijk recreatieteam. Ons Fun & Entertainment-team zorgt voor een heerlijke vakantie voor u en de kids: knutselen in de Bollo Club, wild speuren met de boswachter, dansen tijdens het kinderdansfeest en bij mooi weer een ware show in het openluchttheater! Download de Landal-app en selecteer Rabbit Hill en ontdek voor uw dagje uit van vakantie al het park en de aankomende activiteiten.

Indoorspeelparadijs
Ons Indoorspeelparadijs heeft een make over gehad. Kinderen kunnen op het nieuwe touwparcours op grote hoogte lopen. En voor de ouders is er in het indoorspeelparadijs een bar geopend waar koffie met taart, een kleine lunch en bittergarnituur besteld kan worden.

Stap binnen in de wereld van pret en avontuur. Ren naar het kasteel en klauter door naar de glijbaan. Eenmaal weer op de grond doorrollen naar de ballenbak, om daarna via de power tower naar de top te klimmen. Terug bij het begin? Dan beginnen we gewoon weer opnieuw!

Wilde dierenpad
Ontdek het boeiende Wilde Dierenpad. Vanaf bungalow 315 op Landal Rabbit Hill start deze leuke 1,5 km natuurwandeling speciaal voor kinderen. Bij onze sportbalie kunt u terecht voor de benodigde materialen.

Prijs Volw: gratis Kind € 2,50,- pp incl. boekje, certificaat en tas met kleine versnapering voor onderweg.

Restaurant De Brasserie

Kies iets lekkers van de kaart en laat je gevarieerd door de lokale specialiteiten. Proost met elkaar op een gezellige vakantie van een heerlijk dagje uit!

Van ontbijt tot diner, bij ons kun je voor alle maaltijden, snacks en gerechten terecht. Limonade en een ijsje voor de kinderen in het indoorspeelparadijs, een snack en een borreltje op het terras aan de buitenspeeltuin

Het park beschikt over ook over een Take Away de lekkerste snacks, frietjes en overheerlijke gelataria ijs.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor