Koperenmolenweg 4, 8161RM Epe

Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een echt feest! Bij de Koperen Ezel kun je je een hele dag amuseren, er is veel te doen! Voor twee euro kun je al heerlijk spelen in de speeltuinen, de skelterbaan en kijken bij alle dieren.

Kinderboerderij Speel- en Doe Paradijs de Koperen Ezel op de Veluwe

De Koperen Ezel is een kinderboerderij met heel veel dieren om te bewonderen en mee te knuffelen. En daarnaast is er een superleuke speeltuin.

Ze zijn uitgeroepen tot de op een na leukste kinderboerderij van Nederland. Hier kun je dan ook rekenen op een plezierig en ontspannen dagje uit voor jong en oud. 

Speeltuin de Koperen Ezel

Kinderen kunnen klauteren en klimmen, springen op de springkussens en skelteren op de skelterbaan! Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven. 

Kinderboerderij Speel- en doeparadijs de Koperen Ezel in Epe

Kinderboerderij De Koperen Ezel

De Koperen Ezel is een kinderboerderij met ruim 40 ezels, daarnaast hebben zij ook cavia's, konijnen, geiten, hangbuikzwijnen, kippen, schildpadden, parelhoenders, kalkoenen, fazanten, pauwen, schapen, chinchilla’s uilen en geregeld jonge kalfjes.

De Koperen Ezel heeft ook steeds meer exotische dieren waaronder, wallaby’s, stekelvarkens, Mara’s, prairiehonden, Sika herten, een zeboe en zelfs een dromedaris.

Kinderboerderij Speel- en doeparadijs de Koperen Ezel in Epe

Ezel wandeling met huifkar

Tegen betaling kun je met een huifkar met een ezel ervoor op stap. Rustig door de weilanden wandelen, onderweg misschien wel picknicken, een waar avontuur! Ook super om te doen met een kinderfeestje.

Omdat de ezel wat langzamer loopt dan "grote mensen", kunnen de kinderen het tempo goed bijhouden. En als je dan toch moe wordt, is er dan iets mooiers denkbaar dan lekker op de rug van de ezel of in de huifkar verder te rijden?

Voor meer informatie over de ezelwandeling of om een ezelwandeling te reserveren kunt u contact opnemen via de mail info@dekoperenezel.nl of bellen naar 0578-662452. Vergeet u niet te vermelden dat u vanuit Go-kids komt?

Kinderboerderij Speel- en Doeparadijs de Koperen Ezel

Ezeltocht en verzorging

Ezels houden van aandacht en ze vinden het heerlijk om lekker geknuffeld en geaaid te worden. Voor elke ezel wordt dan ook een borstel set en wat lekkers meegegeven voor onderweg, zodat de kinderen hem lekker kunnen verwennen en verzorgen. 

Kinderboerderij Speel- en Doeparadijs de Koperen Ezel

Eten, horeca en terras

Met een etentje bij Pannenkoekenboerderij De Vrolijke Boer is een dag bij De Koperen Ezel helemaal compleet. Na het spelen in de speeltuin en geknuffel met alle dieren kun je hier genieten van patatjes, pannenkoeken en diverse buffetten.

Er is een buitenterras en een verwarmd binnen terras voor 80 personen waar je kunt genieten van een drankje en/of een hapje in het eetcafé.

De kids kunnen na het eten lekker spelen in de speeltuin of springen op het springkussen, terwijl jij nog geniet van een drankje.

 

Kom langs en beleef een ezeltastische dag!

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In