Indoor Speelparadijs Monkey Town

Monkey Town Apeldoorn is een heerlijk uitje om met je kinderen naar toe te gaan! 

Klauteren, klimmen, door tunnels kruipen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, glijden van glijbanen, springen op trampolines, voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Ook is er een junglepad om doorheen te klimmen en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden! Hoe tof klinkt dat? 

Voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Ideaal dus! Voor deze doelgroep is er een speciaal peutertarief van maandag t/m vrijdag!

Papa's, mama's, opa's, oma's en andere begeleiders zijn altijd gratis en kan bij Monkey Town genieten van heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen en gratis Wi-Fi. Let op: begeleiding is verplicht! Ook is er een horeca gedeelte waar je diverse versnaperingen kunt halen. 

Fun Climb 

Ontdek en beleef het indoor klimmen bij Monkey Town. Klim naar wel 7 meter hoogte of spring van het platform op 5 meter hoog. Hoe stoer klinkt dat? 

Bij Fun Climb heb je geen klimmaatje nodig, vanwege de allernieuwste, automatische zekeringstechnologie. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te klikken en kunnen veilig aan de slag. Ideaal toch?

Jungle Kids Escape Room

De nieuwe Monkey Town "Jungle Escape" is een combinatie van "Indiana Jones meets the Jungle". Je zit opgesloten in een jungle hut en moeten met behulp van raadsels en puzzels oplossingen vinden om op tijd weer buiten te komen! 

Speelduur: ca. 45-60 minuten. Maximaal 8 kinderen* en min. 5 spelers. 1 Volwassen begeleider is verplicht i.v.m de veiligheid.

Toegang tot Monkey Town is in de prijs inbegepen voor de spelers, de begeleiders zijn gratis en is inclusief onbeperkt spelen. Alle spelers krijgen na het spelen van de Escape Room een Jungle Escaperoom Diploma.