10 jump area’s met 50 trampolines!

Trampoline park Street Jump in Apeldoorn is maar liefst 2.500 m2  met alles er op en er aan! Daarnaast is er een ruimte van 200 m2 waar een spannend VR spel gespeeld kan worden.

Stoere Club

Kom onder begeleiding van professionele Jump Helden in 10 verschillende area’s jumpen. Met in totaal zo’n 50 trampolines en verschillende niveaus is er voor iets wat wils. Daarnaast is er een big Airbag, een Jumpcaroussel en een groot Ninja Parcours. Voor, tijdens en na het Jumpen en/of VR- en NERF beleving kunnen jumpers, spelers of gasten loungen en/of chillen in het horeca gedeelte. Één keer in de maand is er Club Jumping en verandert Street Jump in een stoere club met DJ.

Kleine Jump-gasten

Voor de allerkleinsten is er op vrijdag (12.00 uur tot 13.00 uur), zaterdag (10.uur tot 12.00 uur) en zondag (10.00 uur tot 12.00 uur) MiniJump. 

NERF Arena

Ken je NERF al? NERF is hét populaire schietspel van dit moment! Street Jump heeft hiervoor een arena van meer dan 150 m2 ingericht met toffe blacklights! Er kunnen per spel 10 personen tegen elkaar ‘strijden’ met een NERF pijltjesgeweer. De spelers (vanaf 7 jaar) krijgen naast het NERF geweer en uiteraard een veiligheidsbril.