Trampoline springen in Apeldoorn

Spring mee en leer op een veilige manier de coolste en vetste trampoline tricks van de Street Jump Masters. 

Street Jump Apeldoorn Strunt & Tricks lessen trampoline springen

Trampoline lessen Street Jump

Bij Street Jump Apeldoorn worden er 6 Stunt & Tricks lessen per week gegeven, verdeeld over de dinsdag, woensdag en vrijdag. Reserveer hier je trampoline les direct online. 

>> Check tijden en reserveer hier!

Trampoline springen is zo tof!

Kun jij de verleiding weerstaan als er een trampoline in de buurt is? Dan wil je toch gewoon lekker springen toch? Heerlijk vliegen en loskomen van de grond. Wat is er dan nog leuker om daarbij ook bewegingen in de lucht te maken?

Street Jump Apeldoorn Strunt & Tricks lessen trampoline springen

Een trampoline in de tuin

Dat de trampoline populair is merk je wel aan de enorme opkomst van tuintrampolines. Maar of die altijd veilig zijn. Of nou ja, veilig zijn die trampolines wel. Maar of de kinderen er óók veilig op springen. Dat is wat anders.

Wat is trampolinespringen?

Trampoline springen is een echte sport. Het gaat het er om zo hoog mogelijk de lucht in te springen en dan in de lucht te draaien. De bedoeling is dat je op de trampoline zo neerkomt, dat je meteen weer goed kunt afzetten van de trampoline voor een volgende sprong. Het aparte zweefgevoel wat dat oplevert, is volgens de echte Jump Masters een fantastisch gevoel.

Waarom kun je op een trampoline zo hoog springen?

Nieuwsgierig? Het klokhuis zocht het voor je uit!

Enthousiast voor trampoline springen geworden?

Is trampolinespringen ook iets voor jou? Kom gerust een keer kijken en doe mee met de gave Stunt & Tricks lessen bij Street Jump Apeldoorn