Dans en Zo

1: Ontwikkeling en aandacht

Omdat wij al vele jaren actief zijn in Apeldoorn en omgeving, bieden wij lessen die afgestemd zijn op de leeftijd en het niveau van de groep en leerling.
Binnen onze dansschool heerst een open sfeer. Iedereen is welkom, of je nu weinig of veel ervaring hebt! Door een opbouw in het lesprogramma, leer je elke keer iets bij!
Er is aandacht voor de groep en het individu, zodat elke danser het beste in zichzelf naar boven kan halen.

2: Plezier & passie. Plezier en lekker bewegen staan bij ons hoog in het vaandel! De lessen zijn daarom gericht op afwisselend bewegen op populaire en diverse muziek. Zo is er voor ieder wat wils! De lessen worden gegeven door ervaren (gediplomeerde) docenten, die met veel zorg en passie hun lessen verzorgen en geven. Dit werkt aanstekelijk op de leerlingen!

3: Alle leerlingen treden op!
Alle leerlingen kunnen 1 a 2 keer per jaar laten zien wat zij in huis hebben en schitteren tijdens een presentatie en/of optreden. Deelname is niet verplicht.

4 : Mooie locaties
De maandag en dinsdaglessen worden gegeven in de mooie 'Danszaal de Veste'. Deze danszaal is 130 m2 groot en heeft een zwevende dansvloer en spiegelwand. De woensdag en donderdaglessen worden gegeven aan de Prinses Beatrixlaan 240(DCA). Deze danszaal is 80 m2 en heeft een spiegelwand.
Bij beide locaties zijn er een wachtruimte en kleedkamer aanwezig en is er voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren.

5: Extra's
Door het jaar heen zijn er funlessen, kijklessen en Doe-mee weken! Dus houd de website in de gaten.

Een proefles volgen mag altijd! Meld je aan via de mail en kom gezellig meedansen!


Les locaties

Locatie maandag- en dinsdaglessen 

Fabianusstraat 4 – 7333 BM – Apeldoorn
Street & Hiphop 9-13 jaar, Jazz & Streetdance 9-13 jaar, Selectiegroep 9-14 jaar, Clip Dance 12-18 jaar, Modern & Klassiek 13-23 jaar en Flamenco 18+/volw

Locatie woensdag- en donderdaglessen
Prinses Beatrixlaan 240 – 7312 AA – Apeldoorn. Ingang dansschool, achterzijde van het gebouw, bij de parkeerplaats
Kleuterdans, Jazz & Streetdance 6-10 jaar, Street & Hiphop 12-16 jaar, Selectiegroep 13-23 jaar, Street & Hiphop 15-25 jaar en Jazzdance 18+/volw