Gelukkige en zelfbewuste kinderen, wie wil dat nou niet?

Ik in ieder geval wel. Maar wie ben ik?

Ik zal mij eerst eens even netjes voorstellen. Ik ben Judith Hellema-Juurlink en vanaf 1 mei 2021 regiomanager van Go-Kids Veluwe. Ik ben getrouwd met Jim en samen hebben wij 4 geweldige kinderen in de leeftijd van 5, 7, 10 en 13 jaar. Ik geniet enorm van het samen zijn met mijn gezin en het samen leuke uitjes ondernemen. En die mooie momenten wil ik ook graag met jullie delen.

Mijn missie is ieder kind gelukkig te maken.

Dit doe ik als moeder voor mijn eigen kinderen. Dit doe ik als coach, leerkracht en trainster voor ‘mijn andere kinderen’. Maar nu kan ik als regiomanager ook voor de hele Veluwe mijn steentje bijdragen.

Hoe gaaf is dat!

Ik word hier zelf in ieder geval heel gelukkig van. 

Om te zorgen dat je kinderen gelukkig worden en blijven moeten zij volgens mij over voldoende zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfbewustzijn beschikken. Daarnaast is het handig om te werken aan sociale competenties en het opbouwen van voldoende kennis over de verschillen van andere mensen in de maatschappij en dat te leren accepteren (men mag anders zijn). Hier ga ik jullie later nog wel veel meer over vertellen...

Om het geluksgevoel te ervaren vind ik voor kinderen een goede hechting met de opvoeder het allerbelangrijkst. En om dat te bereiken zijn samen uitjes ondernemen met je kind een mooie kans.

En dan zitten jullie op de site van Go-Kids helemaal op het juiste adres. Onze slogan is niet voor niets: 

“Ontdek de leukste uitjes in je regio!”

Door samen veel lol te hebben, mooie gesprekken te voeren en waardevolle herinneringen op te bouwen krijg je een hechtere band met elkaar. En als je een goede band hebt, voelen je kinderen zich geliefd en ontwikkelen ze zich beter.

De uitjes die te vinden zijn op het platform van Go-kids zijn daar zeer geschikt voor. Leuke dingen ondernemen met je kind geeft je de gelegenheid om met volle aandacht er voor elkaar te zijn.

En met de visie dat kinderen door veel te doen en erop uit te gaan, uitvinden waar ze blij van worden en waar hun talenten liggen, geloof ik dat wij samen met zijn allen ervoor kunnen zorgen dat onze kinderen de wereld steeds weer iets mooier ervaren.

Dat is de weg van mijn avontuur. En die starten met de leukste uitjes op de Veluwe.

Waar zullen wij als eerste naar toe gaan?

De leukste uitjes van de Veluwe:

⭐️ Monkey Town

⭐️ Streetjump

⭐️ Klimbos Veluwe

⭐️ De Koperen Ezel

⭐️ Bezoekerscentrum Nunspeet

⭐️ De Roosendaal

⭐️ Klimbos Ermelo 

⭐️ Trampoline Park Krazy Kangaroo

 

De tofste workshops van de Veluwe:

⭐️ United DJ School

⭐️ Theaterschool &Zo

 

De allerleukste zwembaden van de Veluwe:

⭐️ Bosbad Putten

⭐️ Zwembad de Koekoek

 

De leukste musea van de Veluwe:

⭐️ Museum Elburg

⭐️ Museum CODA

⭐️ Oude Ambachten & Speelgoed Museum

⭐️ Kasteel Cannenburch

⭐️ Paleis het Loo

 

De gezelligste vakantieparken van de Veluwe:

⭐️ Europarcs Resort Veluwemeer

⭐️ Landal Heideheuvel

⭐️ RCN Vakantiepark de Jagerstee

⭐️ Recreatiepark De Boshoek

⭐️ Landal Rabbit Hill

En waar wil jij binnenkort in ieder geval (weer) graag naar toe. Laat je het mij weten?

Ik ben benieuwd!

Liefs Judith