Samen met Go-Kids kids Mads, Diede, Ole en mama Teatske testen we de Kids Jump bij Krazy Kangaroo in Apeldoorn. De Kids Jump is speciaal voor kids vanaf 2 jaar! 

We worden vriendelijk ontvangen door een spontane dame achter de balie. Iedereen krijgt vrolijke jumpsokken en door een instructeur worden de regels voor het jumpen uitgelegd. Zodra de regels zijn uitgelegd, rennen de kids naar de trampolines. Daar wordt ook gelijk de eerste regel overtreden, “niet rennen hoor jongens” horen we gelijk. De jongens zetten hun ren om in een snelle wandeling. Er is van alles te beleven in het trampolinepark en de jongens kijken hun ogen uit. “Waar moeten we beginnen?” Al snel zien de jongens de foampit, waarbij je tegen elkaar moet strijden om op een balk te blijven staan. Oneindig vaak spelen we dit spel. “Nu ik tegen jou” “Nu ik tegen Diede” “Nu jij tegen Diede, mama!”. Mama Teatske en ik gaan na al dat balanceren even een drankje drinken in de lounge.

Krazy Kangaroo is modern ingericht, waardoor je als ouders ook heerlijk kunt relaxen, ideaal dus! De ruimte is erg overzichtelijk en sfeervol, waardoor je als ouder heerlijk een bakje thee of koffie kunt nuttigen in de lounge en alsnog een oogje in het zeil kunt houden. Daarnaast valt meteen op dat het trampoline park erg schoon is en het is personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er lopen verschillende instructeurs rond voor tips en tricks.

Opeens horen we een stem door de microfoon. De wipeout machine gaat beginnen en alle kids verzamelen zich bij de wipeout. De wipeout gaat aan en draait in het rond. De kids moeten over deze draaiende balk springen.  Alle kids springen fanatiek over de balk. Soms zijn ze te laat en vallen ze van het plateau waar ze op staan. Het levert mooie valkunsten en hilarische momenten op.

Naast deze te gekke wipeout zijn er nog een heleboel extra activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een interactieve game waarbij je door middel van het zelf springen op een trampoline zoveel mogelijk punten moet zien te verzamelen. Nog een extra leuk weetje: je ziet jezelf op het videoscherm springen! Daarnaast is er ook een te gek ninja parcours waar je als een echte ninja het parcours kunt trotseren.Alle bezwete koppies komen voor een glas ranja naar de lounge. De twee uur zijn omgevlogen en helaas moeten we onze schoenen weer aan doen om naar huis te gaan. We vragen de kids wat ze van Krazy Kangaroo vonden. “Ik geef een 10” “Nee, wacht een 20!” “Of nee wacht, ik geef een 100000!”.

Heb je als papa of mama overigens het goede voornemen om fitter te worden voor het nieuwe jaar? Kom dan naar Krazy Fit! De gehele maand januari kun je kennis maken met Krazy Fit voor maar €5,- per les!

Krazy Kangaroo is een te gek uitje om met je kids te beleven! Het is niet alleen fun, maar ook nog eens sportief. Daarnaast kunnen ouders bij de Kids Jump gratis mee jumpen en ben je als ouder echt actief bezig met je kinderen.  Naast het samen jumpen kun je als ouder ook even heerlijk relaxen in de lounge waar je alsnog je kids in de gaten kunt houden. Een heel overzichtelijk park. Een echte Go-Kids aanrader dus!

Mama Teatske: “Eindelijk een uitje wat voor al mijn jongens leuk is. Het is als moeder van drie jongens in verschillende leeftijden (5,7 en 9 jaar) soms moeilijk iets te vinden wat ze allemaal leuk vinden. Krazy Kangaroo vind ik daarom een echte aanrader. Er werd samengewerkt in plaats van ruzie gemaakt. Gelachen in plaats van gehuild. De jongens hadden zoveel plezier met elkaar en genoeg uitdaging voor iedereen, zelfs voor mij, sinds jaren weer een salto gemaakt, heerlijk. We gaan snel weer!”

Ik kan niet wachten tot Frey 2 jaar is om samen te jumpen bij Krazy Kangaroo. Ik weet zeker dat hij het fantastisch gaat vinden! Bedankt Krazy Kangaroo! We komen zeker nog eens terug!

Liefs,
Lisanne
GO-Kids Veluwe