Mijn naam is Lisanne, 30 jaar en sinds april 2019 run ik met heel veel liefde en passie GO-Kids Veluwe. Ik woon samen met mijn partner Jerry (nee, we zijn helaas nog niet getrouwd ;)) en zoontje Frey van bijna 2 jaar in het prachtige Rheden.

In ‘het verhaal achter..’ laten we ondernemers aan het woord om te vertellen over hun passie en ondernemerschap. Waarom doen we wat we doen? Waar gaat ons hart sneller van kloppen en wat zijn onze toekomstplannen.

Al sinds dat ik klein ben, ben ik met 100e dingen tegelijk bezig. Ik kon nooit stil zitten en was ontzettend ondernemend. Tot de dag van vandaag is dit nog steeds het geval. Er lijken in mijn hoofd teveel ideeën te zitten en er lijkt altijd te weinig tijd te zijn. Hoe ouder ik word, hoe meer controle ik hier gelukkig over krijg.Ik ben een afgestudeerd theaterdocent aan het ArtEZ in Arnhem, maar ging in mijn laatste jaar van mijn opleiding de kindermedia in. Ruim 5 jaar heb ik kinderprogramma’s gemaakt en stond ik voor de camera als actrice en presentatrice. Toen ik zwanger raakte van ons zoontje Frey wilde ik meer uit het leven halen, meer rust en vooral meer natuur voor ons zoontje. We verkochten ons huis in Haarlem voor een huis in Rheden. Een hele stap van de stad naar een dorp kan ik je vertellen, maar tot nu toe één van de beste keuzes die we in jaren hebben gemaakt. Mijn baan had ik opgezegd en ik wilde als ZZP’er terug de theaterwereld in, maar de onrust in mij begon weer aandacht te vragen. Ik wilde meer dan een theaterdocent zijn, dus ik besloot om een visagie en haarstyling opleiding te volgen, een camera te kopen en te bouwen aan nog een toekomst: fotograaf, visagist en haarstylist. Al meerdere bruiden heb ik laten stralen op hun grote dag en al heel wat baby’s en bruidsparen heb ik voor mijn lens gehad.Toen we een aantal weken in Rheden woonde zag ik de vacature voor GO-Kids Veluwe voorbij komen. Dat wil ik doen dacht ik. Diezelfde dag nog had ik mijn sollicitatie gestuurd en voordat ik het wist mocht ik de regio gaan draaien. Ook dit is één van de beste keuzes geweest die ik in jaren heb gemaakt. Ik vind het heerlijk om een kijkje te nemen bij bedrijven, om nieuwe mensen te ontmoeten en om mijn ervaringen te delen met mijn volgers. Ik probeer altijd zo eerlijk mogelijk te schrijven over wat een uitje inhoudt, zodat ouders niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast is dit werk heerlijk, omdat het niet als werk voelt en dat vind ik het belangrijkste. Wanneer je met tegenzin naar je werk gaat, moet je je afvragen of wellicht iets anders beter bij je past. Angst heeft mij vaak weggehouden van beslissingen, maar door alle keuzes die ik heb gemaakt heb ik één ding geleerd die ik graag aan jullie wil meegeven: laat je nooit leiden door angst. En hoe makkelijk het ook gezegd lijkt, het is echt zo! En zelfs dat klinkt eigenlijk weer té makkelijk ;). Soms moet je risico’s nemen en het even met minder doen om te komen waar je wilt zijn. Want eeuwig blijven hangen in iets waar je ‘eigenlijk’ ongelukkig van wordt is op langere termijn alleen maar iets wat in de weg staat.

Naast GO-Kids ben ik nog steeds vaak te vinden op scholen als theaterdocent, maar ook nog steeds op bruiloften als fotograaf of visagist/haarstylist. De combinatie vind ik ideaal, want mijn week ziet er nooit hetzelfde uit. Ik hoop natuurlijk dat GO-Kids blijft groeien en dat alle papa’s, mama’s, opa's, oma's en verzorgers alle informatie over en voor kinderen kunnen vinden op mijn site. Indien je overigens tips hebt, je mag me altijd mailen!

En oh ja, en naast dit alles hebben we ook nog een B&B van onze garage laten maken. Ach, het houdt je bezig!

Liefs,
Lisanne