Sinterklaas Feest eerste twee dagen volledig gratis te downloaden

Vandaag lanceert Sinterklaas Feest op iOS en Android. Het kinderspel – vrij van advertenties en data tracking- is de eerste twee dagen volledig gratis te downloaden, daarna kost het spel €0,99.

Sinterklaas feest is alleen nu gratis te downloaden via de iOS App store en de Google Play Store.

Gratis download sinterklaas

Over Sinterklaas Feest
Voor kinderen is de leukste tijd van het jaar weer bijna aangebroken, de tijd dat Sinterklaas weer in het land is. De developers van studio Midnight Pigeon vonden dat een leuk kinderspel daarbij niet mocht ontbreken. Samen met de hulp Pieten is er een game ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2+ tot ongeveer 5 jaar oud.

In het spel kunnen kinderen 8 mini-games spelen en Sinterklaas helpen met de voorbereidingen voor pakjesavond. Ze helpen de Sint om cadeautjes te verzamelen, maken muziek met de roetveegpieten, spelen verstoppetje, versieren chocolade letters, zetten speelgoed in elkaar, maken het Paard van Sinterklaas klaar voor zijn slaapje, zoeken strooigoed, en gooien sneeuwballen met de Pieten.

Naast plezier maken met de Pieten, leren kinderen onbewust en spelenderwijs verschillende vormen kennen, gebruiken ze hun creativiteit en wordt hun geheugen geprikkeld.
Er zit 0 reclame of data tracking in de app, het is dus een puur (en tijdelijk gratis) kinderspel.

Klik hier om de app voor Android te dowloaden!

Klik hier om de app voor Apple te downloaden!