Een deskundige jury heeft de vijf mooiste babyboekjes genomineerd voor de BoekStart Babyboekje van het Jaar-verkiezing. Wat vinden baby’s eigenlijk van deze boekjes? We horen het graag van jou! Werk jij in de kinderopvang en wil je deze vijf boekjes gratis uitproberen? Geef je dan op voor het testpanel!

Gratis boekjes

 

Als je meedoet aan het testpanel, krijg je alle vijf genomineerde boekjes toegestuurd. Ga ermee aan de slag, bied ze aan en lees ze voor aan de kindjes tot 1,5 jaar in jouw groep. Maak vervolgens een foto- of videoverslag waarin je laat zien wat jullie van de boekjes vinden en welke jullie het beste vinden. Laat zien hoe de kindjes met de losse boekjes bezig zijn onder begeleiding van een pedagogisch medewerker.

Vraag wel toestemming!

Bij het maken van beeldmateriaal is het belangrijk dat je toestemming hebt van ouders. We delen de inzendingen via onze social media kanalen. Als dank mag je de boekjes houden en ontvang je een extra boek voor peuters.

Wil je meedoen? Geef je dan op door een mailtje te sturen aan info@boekstart.nl. Wees er snel bij, want we hebben maar een paar boekenpakketten te vergeven en op = op!

Meer informatie? Klik dan hier!