De zomervakantie is bijna voorbij en dat betekent dat, naast dat je kids weer naar school gaan, ook veel hobby's en vrijetijdsbestedingen van start gaan! Zijn jullie op zoek naar een leuke vrijetijdsbesteding? Of willen jullie dit jaar iets nieuws proberen? Dan hebben wij een aantal toffe vrijetijdsbestedingen voor je bij elkaar verzameld. Bij veel organisaties kun je een gratis proefles volgen. Hieronder vind je een overzicht met toffe inspiratie om de vrije tijd van je kids in te vullen in de regio Veluwe & Stedendriehoek!

Theater&Zo Huissen

Hou jij van zingen, dansen en/of toneelspelen? Bij Theaterschool Theater&Zo in Huissen ben je dan aan het juiste adres, daar kan het namelijk allemaal; alleen toneelspelen, alleen zingen of juist de combinatie van meerdere disciplines.

Bij Theater&Zo kan je vanaf 4 jaar al lessen volgen en ook volwassenen zijn van harte welkom. Elke groep werkt naar een prachtige voorstelling toe, waarbij elke leerling zijn/haar plekje op de voorgrond heeft. In de lessen leer je alle vaardigheden die nodig zijn om vol zelfvertrouwen en plezier voor een publiek te kunnen stralen.

Gratis een keertje meedoen? Dat kan!
Schrijf je snel in voor een gratis proefles via www.theaterschooltheaterenzo.nl 

Dansschool Base4dance Deventer

Met dansen leg je een basis voor je hele toekomst. Met een juiste beheersing van je lijf verklein je het risico op lichamelijke klachten.
Dansen is niet alleen goed voor je gezondheid. Het kan er ook aan bijdragen te ontdekken wie je als persoon wil zijn.
Het eigen lijf te waarderen en alle mogelijkheden van je lijf te ontdekken. Binnen Base4Dance leggen wij daarom de nadruk op het stimuleren van
zelfvertrouwen, lef en zelfstandigheid van de dansers. Dit bereiken wij door veel ruimte te bieden voor fantasie, creativiteit en het ontdekken en geven van een gevoel van vrijheid. Voor dansles in Deventer ben je bij Base4Dance aan het juiste adres!
 
Ons enthousiaste team geeft diverse stijlen: Klassiek ballet, vogue, latin Dance Solo, modern/jazz, danswerkplaats, moderne improvisatie en fusion.

WALHALLAb Zutphen


WALHALLAb Zutphen

WALHALLAb in Zutphen is een te gekke plek voor kids vanaf 7 jaar, waar alle ruimte is voor jong talent!

Techniek
Wil je een Drone leren bouwen? Of onderzoeken hoe een vliegtuigvleugel verbeterd kan worden? Het kan allemaal bij WALHALLAb. Makkelijk of moeilijk? Het maakt WALHALLAb niets uit,  samen gaan jullie de uitdaging aan! Natuurlijk leer je eerst belangrijke zaken als solderen, metaal-, hout- en kunststofbewerking, sterk- en zwakstroom en hoe je veilig kan werken. Maar daarna gaan jullie los...

Kunst
Ga in het WALHALLAb los met je creativiteit! WALHALLAb laat je vooral je eigen gang gaan, want met kunst kan alles! Dus kom maar op met jouw kunstzinnige plannen...

Design
Ontwerpen is één van de leuke dingen om te doen. Van meubels tot auto's, alles is ontworpen! Misschien word jij wel ontwerper... dus is het cool om er nu zoveel mogelijk over te leren. Met ontwerpcomputer en met je handen. Veel ontwerpen worden eerst in maquettes of modellen uitgevoerd. Maar niet alleen meubels en auto's zijn ontworpen... Wat dacht je van huizen, bruggen, bestek, tassen, scholen enz

Media
Stopmotion, dronefilmen, interviewen, schoolkranten maken. Allemaal mediawerk. WALHALLAb leert jou een goede productie te maken voor jouw mediaproject. Ook heeft WALHALLAb alles in huis om superleuke of interessante sets voor stopmotionfilms te maken.

Architectuur 
Bouwen aan iets moois. Bouwen van iets moois. Dat is het werk van architecten. Wil jij dat worden? Leer dan bij WALHALLAb de coolste gebouwen te ontwerpen en maak er ook geweldige maquettes van. Enne.. WALHALLAb werkt nauw samen met toparchitectenbureau's, dus liggen er overal kansen voor jou om te leren van professionals.

Recycleducation
Dat we veel afval veroorzaken, dat weet iedereen die uit zijn (plastic) doppen kijkt. Bij het WALHALLAb doen je er iets mee! Bij WALHALLAb maak je de coolste producten van recyclematerialen. Test jouw recyclemind en verminder de afvalberg door er goede dingen mee te doen!

Ben je benieuwd hoe WALHALLAb jou kan helpen met het verkennen of juist ontdekken van je talent? Kijk dan snel op de website

United DJ School Apeldoorn - DJ Chiel - online les

United DJ School Apeldoorn

Wil jij graag DJ worden? Of wil je gewoon lekker leren draaien? Dat kan bij DJ Chiel van United DJ School in Apeldoorn! DJ Chiel heeft al heel wat jaren ervaring in de muziek en is een begrip in de Apeldoornse muziekindustrie. Je kunt nu bij DJ Chiel gemakkelijk, snel en interactief online lessen volgen, zodat je thuis in je eigen tempo mee kunt doen met de stof. Via een prettig en overzichtelijk leersysteem zie je waar je bent in je lessen en hoeveel je al hebt gedaan. Bij elke cursus verdien je certificaten die in je eigen profiel zichtbaar zijn. 

DJ Chiel vertelt je alle kneepjes en geheimen uit het vak. Hoe cool is dat? Dus ben jij ready om een echte DJ te worden? Klik dan hier!
Go-Kids weetje: wist je dat je bij United DJ School ook je kinderfeestje kunt vieren? 

zwemles bosbad putten

Bosbad Putten

Zwemmen leer je bij Bosbad Putten! De professionele en enthousiaste zwemonderwijzers geven zwemles aan alle denkbare doelgroepen. Zij helpen je kids snel en deskundig aan een A-, B- of C-diploma. Ook voor volwassenzwemles en baby-, peuter- en kleuterzwemmen ben je bij Bosbad Putten aan het juiste adres. Let op! De wachttijden variëren van drie tot negen maanden. 

Burnside Skateboard les Deventer

Skateboardschool Burnside Deventer

Ben jij benieuwd hoe het voelt om te skateboarden? Of wil je graag verder met het leren van nieuwe tricks? Skatepark Burnside biedt vanaf 29 augustus 2020 weer lessen aan voor alle skateboarders vanaf 6 jaar. Open lessen of in vaste groepen een serie volgen. Het kan allemaal bij Burnside Skateboardschool! Beginner, gevorderde, jong, oud, jongen, meisje, talent of heb je net wat extra aandacht nodig? In Burnside Skatepark leer je skateboarden op je eigen tempo door ervaren skateboard leraren!

Lijkt het je ook leuk om een stoer & origineel skateboard kinderfeestje te geven, een privé les of toch met een hele groep een workshop volgen? Ook dit is mogelijk bij Burnside!

Sallandse Keepersschool Deventer

Sallandse Keepersschool Deventer

Omdat er veel vraag is naar deskundige keeperstrainingen biedt de Sallandse Keepersschool uit Deventer keeperstrainingen aan voor alle jeugdkeepers uit de regio. Het doel van de Sallandse Keepersschool is: ervoor zorgen dat keepers en keepsters plezier hebben in het keepersvak. Mede daardoor zullen de keepers en keepsters zich gaan ontwikkelen. Het niveau waarop gekeept wordt, is hierbij niet belangrijk.

Naast plezier is passie voor het keepen ook belangrijk. Zowel de keepers als de trainers moeten een bepaalde passie hebben voor het keepersvak en dat ook uitstralen. Als deze twee aspecten aanwezig zijn, kun je jezelf ontwikkelen.

Er zijn 3 verschillende cursussen te volgen bij de Keepersschool en naast een caucus kun je ook nog privéles volgen. Wil je meer informatie? Klik dan hier!

CODA 3D printen

CODA Apeldoorn

Naast dat CODA een tof museum en bibliotheek is zijn er veel activiteiten bij CODA om je horizon te verbreden. Zo kun je bij CODA bijvoorbeeld alles leren over 3D printen en lasersnijders, maar kun je er ook terecht voor techniek en fashion. Wil je leren programmeren? Ook dan ben je bij CODA aan het juiste adres! Hou de Go-Kids agenda goed in de gaten voor alle toffe en educatieve activiteiten bij CODA in Apeldoorn.

Zwembad de Koekoek Vaassen

Zwembad De Koekoek Vaassen

Bij zwembad De Koekoek in Vaassen zijn verschillende zwemlessen te volgen, zodat je kids zich straks helemaal vertrouwd voelen in het water. Je kunt natuurlijk het zwem ABC halen, maar ook kun je er terecht voor baby en peuterzwemmen. Ook is het mogelijk om bij De Koekoek in een versneld traject een zwemdiploma te halen. Zwembad De Koekoek werkt met de KNZB methode. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier voor alle informatie! 

Korfbalvereniging Devinco

Korfbalvereniging Devinco

Korfbal is een veelzijdige sport. Aanvallen én verdedigen, kan jij dat allebei? Samenwerking, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht heb je nodig! En je moet ook nog eens goed met een bal overweg kunnen. Er zijn ongeveer 100.000 korfballers in Nederland. Het is de enige teamsport ter wereld, waar jongens en meisjes (of mannen en vrouwen) in één team samen spelen. Dat maakt korfbal tot een echte familiesport. Korfbal is er in verschillende vormen: 4korfbal bij de jongste jeugd, Kangoeroe Klup, G-korfbal, beachkorfbal,1 tegen 1 (in toernooivorm en met een NK), schoolpleinkorfbal enz.

Bekijk ook:

* Meer vrijetijdsbestedingen Stedendriehoek

* Meer vrijetijdsbestedingen Veluwe