Meccano: een jeugdsentiment of nog steeds hip?

Meccano. Vele mensen kennen het van vroeger. Maar is het slechts een jeugdsentiment of nog steeds hip? Ervaar het zelf! Vanaf 5 juli tot en met eind oktober 2019 is er een grootse Meccano expositie te bewonderen in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur (gemeente Barneveld). De expositie wordt georganiseerd in samenwerking met Meccano Gilde Club Nederland.

Wat is er precies te zien?
Grote bouwwerken van ouderwetse en moderne Meccano. Maar ook kleinere, rijdende en draaiende creaties. Meccano leeft tijdens de expositie in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur! En we laten je ontdekken of het slechts een jeugdherinnering is of ook helemaal van deze tijd.

Voor wie is het te zien?
De Meccano expositie in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur is een blik terug in de tijd, voor zowel jong en oud. Kom samen met je (klein)kinderen, de hele familie of gezellig met je kleinkinderen en laat hen zien wat en hoe jullie vroeger bouwden.
Waar is het te zien? De expositie is te bewonderen in het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur. Een museum dat ook wel bekend staat als ‘een feest van herkenning’. Kom je de Meccano expositie bezichtigen? Neem dan ook direct een kijkje bij één of meerdere van de 160 oude ambachten die het museum rijk is. Het museum heeft een horecagelegenheid, is zeer rolstoelvriendelijk en is in de zomermaanden binnen heerlijk gekoeld!