Magical Christmas Night Walk or Run Bussloo

  • van:  22 december 2018 20:00
  • tot:  22 december 2018 23:00
Magical Christmas Night Walk or Run Bussloo

Magical Christmas Night Walk or Run... Met duizenden lichtjes wordt het parcours gemarkeerd, waardoor heel Bussloo mooi en magisch wordt! (Live) muziek, trommelaars en Koek &  Zopie-tenten zorgen onderweg voor een geweldige sfeer. Na afloop is er een afterparty bij Pitch en Putt. Hopelijk werkt het weer mee en ligt er sneeuw. Om de sfeer magisch te houden, mogen deelnemers zelf geen verlichting meenemen.

Wandelen of hardlopen

Je kunt deze avond kiezen voor 5 of 7,5 km. Je mag wandelen of hardlopen.

Bij de hardlopers is er een tijdwaarneming en de uitslagen worden  opgenomen in www.hardloopuitslagen.nl. Je krijgt daarbij een persoonlijke finishfoto en een certificaat. Bovendien ontvangen snelste 3 op beide afstanden een kerstpakket.

De wandeltochten gaan geheel over de verkeersvrije fietspaden, die met duizenden lichtjes de weg wijzen over een schitterend en magisch parcours

Iedere deelnemer, op zowel de wandel- als hardlooproute, ontvangt een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo.

After Party

Na afloop is er bij Pitch en Putt Bussloo de mogelijkheid om heerlijk bij te komen. Live muziek, hot chocolat, gluhwein en andere drankjes zorgen voor nog meer gezelligheid na afloop van de tocht.

Goede Doel

Er is een goed doel aan dit evenement gekoppeld: “het vergeten kind”. Bij je inschrijving kun je een vrije donatie doen. 

Inschrijven

Er kunnen maximaal 1.500 mensen meedoen, dus schrijf je snel in via: www.inschrijven.nl.

Locatie

Withagenweg 17, 7384 SB WILP GLD