Gratis workshop Seksuele opvoeding door Praatjes enzo in de week van de Lentekriebels

Gratis workshop Seksuele opvoeding door Praatjes enzo in de week van de Lentekriebels

Geschikt voor ouders en professionals

Van 18 t/m 22 maart 2019 is het de Week van de Lentekriebels. Het is de bedoeling dat basischolen in deze themaweek op een leuke manier aan de slag gaan met seksuele en relationele vorming op school . Daarom biedt Inge Smit van Praatjes enzo inspiratie  en informatie met deze gratis workshop op donderdag 21 maart 2019, voor zowel ouders als professionals.
Wel even aanmelden vol=vol!

Ik wil het graat weten?!  

Door seksuele voorlichting worden kinderen seksueel weerbaarder. Maar om passende seksuele voorlichting te geven is het handig om meer te weten over de seksuele ontwikkeling van kinderen. Wat vertel jij als je kind je vraagt: "Ik wil het graag weten?!"

Inge Smit is pedagogisch hulpverlener met een opleiding seksuologie en richt zich op het bieden van seksuele voorlichting en begeleiding aan kinderen, jongeren en mensen met een beperking. Zij geeft tijdens deze avond informatie over de seksuele ontwikkeling van kinderen in de basisschoolleeftijd en hoe ouders daar het beste op kunnen aansluiten. Ook vertelt zij welk gedrag passend is voor kinderen en wanneer dit grensoverschrijdend wordt.

Er is na afloop gelegenheid om individueel vragen aan Inge Smit voor te leggen.

Praktische informatie 

De workshop wordt gegeven in Het Geluk, Broederenstraat 45 te Deventer.

Graag even aanmelden via: info@praatjesenzo.nl  

Toegang is gratis.