Europarcs Resort Veluwemeer

Europarcs Resort Veluwemeer in Nunspeet

Bij aankomst krijg je bij EuroParcs Veluwemeer direct een vakantiegevoel en met een Zoover award van een 8,4 is dit ook niets voor niets! Het uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kun je genieten van het water, velden, vogels, bossen en ’s avonds van een prachtige zonsondergang. Als het lekker weer is, is het buitenzwembad een prima plek om je te vermaken met een speciaal gedeelte voor de kleintjes, Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de zon te genieten! Ook beschikt het resort over een eigen zandstrand en bootverhuur! Er zijn veel mogelijkheden tot activiteiten op en rondom het resort en in de vakanties is er een leuk animatieteam voor de kinderen. Met een restaurant, take away en ontbijtshop is er voor ieder wat wils te vinden op het resort.

Europarcs resort Veluwemeer is dan ook een heerlijk park voor het hele gezin! GO-Kids verbleef afgelopen zomer een weekendje in het resort. Ben je benieuwd naar onze ervaring? Lees dan de blog

Korting op je verblijf!

Wil je ook zo’n heerlijk weekendje of midweek weg? Dan heeft GO-Kids een speciale verrassing voor je! Boek nu via deze link, gebruik actiecode gokids2020 en krijg maar liefst 10% korting op je verblijf bij Europarcs Resort Veluwemeer! Check hier alle actie voorwaarden.

Log In