Even voorstellen


 Het is februari, en dat betekent dat de site van Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort eindelijk live is! Wat heb ik hier de laatste maanden naar uitgekeken en naar toe gewerkt. Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar de leukste uitjes, kindvriendelijke restaurants, leukste kinderwinkels en kinderfeestjes. Zodat de site goed gevuld is met allerlei leuks en jullie dus meteen inspiratie op kunnen gaan doen! 

Nu ik hier zo mee bezig ben besef ik wat voor een geluksvogel ik ben dat ik dit mag doen. De leukste eropuit tips delen met andere ouders. Ik vind niets leuker dan speuren naar het leukste uitje, en de fijnste plekjes om samen met het hele gezin naar toe te gaan.

Toen ik voor het eerst met mijn kersverse baby de deur uit wilde gaan en belandde in een kindonvriendelijk restaurant voelde ik mij met de baby al wat ongemakkelijk. De baby huilde af en toe, er was geen ruimte om de baby te verschonen, ik kon nergens een flesje op warmen en de kinderen van een vriendin van mij hadden geen ruimte om lekker te kunnen spelen. De kinderen genoten niet en wij dus ook niet. Daar begon mijn zoektocht dan ook naar kindvriendelijke plekken. Wanneer je op stap gaat met je kinderen wil je dat zij net zo veel lol hebben als jij zelf, want genieten zij, dan wij als ouders ook! 

Gelukkig bleek al snel dat er genoeg plekken zijn die wel kindvriendelijk zijn. En waar kinderen zo welkom zijn dat er veel extra's voor hen wordt aangeboden. Toch was het altijd wel even speuren op internet. Totdat ik zag dat Go-Kids een platform biedt met al deze te leuke kindvriendelijke plekken en uitjes. Wat een top idee! Maar wat jammer dat er voor de regio Utrecht & Amersfoort nog niets in kaart is gebracht. 

Dus besloot ik dat ik mij de aangewezen persoon voelde om mij te gaan storten op al het leuks dat regio Utrecht & Amersfoort te bieden heeft op het gebied van kinderuitjes, kindervriendelijke restaurants, cafés, kinderfeestjes en kinderwinkels. 

Om het overzicht in de regio overzichtelijk te maken breng ik ook de clubs in kaart en de fijnste plekken waar je met je opvoedvragen terecht kan. 

Zo staat alles bij elkaar op één site en kun jij je schaarse tijd beter besteden aan  het ondernemen van leuke activiteiten met je kinderen,  in plaats van er uren lang naar een kindvriendelijke plek te zoeken.

Ik kom er al snel achter dat de regio Utrecht & Amersfoort ontzettend veel te bieden heeft en heel kindvriendelijk is. Wat boffen wij met die mooie grote steden en dorpen om ons heen. Met als kers op de taart De Heuvelrug als één van de prachtige natuurgebieden in deze regio.

Ik breng zelf graag veel tijd door met mijn gezin op de Utrechtse Heuvelrug. Vaak gaan we hier op een zondag even een frisse neus halen. Ik heb de Utrechtse heuvelrug leren kennen op mijn racefiets. Voordat ik kinderen kreeg was ik een fanatiek wielrenner. Ik genoot er van om de omgeving op de fiets te ontdekken. Zodoende heb ik ook de meest mooie en afgelegen plekjes ontdekt die ik graag met jullie ga delen.

Nu met twee jonge kinderen heeft het fietsen een andere plek in mijn leven gekregen, maar eropuit ga ik nog steeds dolgraag. 

Naast het zoeken naar leuke uitjes en wielrennen ben ik ook dol op lekker eten, reizen en muziek maken. Ik pak graag mijn gitaar erbij om samen met mijn dochter te zingen. Muziek is voor mij gezelligheid en ontspanning. Het is fijn om dit mijn kinderen mee te kunnen geven, en hen ook te zien genieten van de muziek. 

Mijn passie voor eten wordt minder gewaardeerd door mijn dochter. Hoe ik mij ook uitsloof, zodra het er in haar optiek ietwat vreemd uitziet, wordt het bord zonder blikken of blozen aan de kant geschoven met een ondankbaar 'nee lekker mama'. Ik houd mezelf voor dat dit vast een fase is en dat mijn zoon straks wel alles eet.

En reizen, tja ze zijn nu nog op een leeftijd dat we ze gewoon in de auto zetten, en ze na een aantal uren slapen op bestemming aankomen. Heerlijk! Daar genieten wij nu nog even van. Want ook dit is, zoals wij onderhand geleerd hebben, een fase. 

Dat was hem dan, ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld hebben gekregen van de persoon achter Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort.

Houd vanaf vandaag deze website en de social media kanalen goed in de gaten, want er zullen regelmatig nieuwe uitjes, blogs en evenementen toegevoegd worden aan de website.


Tot ziens op de site!


Groetjes,

Jacomijn