Sta jij ook te popelen om er weer op uit te gaan met het gele gezin? Maar weet je niet waar je terecht kan en of het Coronaproof is? Dan ben je hier op de juiste plek! Deze live-blog wordt dagelijks aangevuld met de uitjes en activiteiten die weer geopend zijn met Corona maatregelen. Ook op onze website kun je door middel van de handige zoekfilter ''open met Corona maatregelen'' zien welke uitjes, kinderfeestjes en clubs weer toegankelijk zijn. 

Veel plezier!

Leef je uit bij Play-in!

Play-in mag sinds 1 juni de deuren weer openen. Vergeet niet te reserveren voordat je er naartoe gaat. Je kunt hier kiezen voor een dagje jumpen bij jump-in, klimmen bij Climb-in of kom waan je in de onderwaterwereld en kom spelen bij Kids-in

Doe mee met de apeleuke lessen bij Monkey Moves

Ben jij al bekend met de apeleuke lessen van Monkey Moves? Bij Monkey Moves ga je met maar liefst 11 verschillende sporten aan de slag, je hoeft dus niet meteen te kiezen. Hoe leuk en fijn is dat! Monkey Moves biedt nu de mogelijkheid om buiten te sporten en je kunt hier zelfs je kinderfeestje weer vieren! Lees hier meer over Monkey Moves Utrecht, Monkey Moves Zeist en Monkey Moves Amersfoort.

Zwemlessen bij H20

Het zwembad is weer deels geopend voor zwemlessen en vrij zwemmen. Lees vooraf wel even goed de maatregelen door. Zodat je weet dat je o.a. thuis je zwemkleding aan trekt en en thuis ook doucht. Je lees hier alles over een middagje zwemmen.

Vier je kinderfeestje bij The Sport Box

Bij The Sport Box kun je uiteraard lekker komen sporten, maar ook de kinderfeestjes kunnen er weer gevierd worden. Dus heb of had jij in de afgelopen periode een jarige in huis, neem dan eens een kijkje. 

Bezoek Sonnenborgh museum Sterrenwacht

Ook dit museum kun je weer bezoeken. Check uiteraard voor vertrek de maatregelen en vergeet niet te reserveren.

Ontmoet Nijntje

Heb jij Nijntje ook zo gemist? Wij wel! Gelukkig mag je het Nijntje Museum weer komen bezoeken. Ook hier is het de bedoeling dat je vooraf reserveert

 

Heb jij tips? Laat het ons weten via utrecht@go-kids.nl. Dit blog wordt dagelijks aangepast.