Kerstvakantie: Theater in Twente

2e kerstdag: Hans en Grietje de Musical in Schouwburg Hengelo

Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje?' In de reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen met 'Hans & Grietje De Musical' haar tiende sprookje. Het eeuwenoude sprookje over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd door Van Hoorne Entertainment al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert nu terug in een spiksplinternieuw kleurrijk jasje.

De rol van Grietje zal worden vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze voorstelling. Zij staan ook dit keer garant voor hilarische scènes die jong en oud een prachtige kerstmiddag zullen bezorgen.

Kaarten: Van €12,50 tot €18,50

Bestel je tickets hier.

3 januari: Er ligt een krokodil onder mijn bed. In Concordia

Een familievoorstelling over naar bed gaan voor iedereen vanaf vier jaar, gebaseerd op het gelijknamige boek van Ingrid & Dieter Schubert.

Lotje ontdekt dat er een krokodil in haar slaapkamer zit. En wel onder haar bed! Ze merkt al snel dat hij niets kwaads van plan is. Samen met Karel de krokodil vermaakt ze zich op een eenvoudige en kinderlijke wijze, wat het nou juist zo bijzonder maakt. Wie gaat er bijvoorbeeld met een krokodil in bad? Of temt hem met een hoepel? Na het zien van deze voorstelling zou je hopen dat er een krokodil onder je bed ligt!

Er ligt een krokodil onder mijn bed is een intieme voorstelling over angsten voor het slapen gaan die nauw aansluit op de belevingswereld van kinderen vanaf vier jaar.

Prijs: €10,00 p.p. voor volwassenen. Voor kids €7,50.

Bestel hier je kaarten bij Concordia voor: Er ligt een krokodil onder mijn bed.

Tip: kinderen kunnen ook deelnemen aan de leuke workshop Maskers maken door Kaliber Kunstenschool, voorafgaand aan de voorstelling (13.00 uur). Deze workshop kan hier geboekt worden.

7 januari: Buurman en Buurman in Schouwburg Hengelo

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet? Jarenlang bewezen de kameraden dat een goede buur inderdaad beter is dan een verre vriend. In het tv-programma Buurman & Buurman, dat door de VPRO-gids tot favoriete Villa Achterwerk-programma aller tijden werd uitgeroepen, deden de twee het gezegde al eer aan, maar in het theater doen de trouwe klussers er nog een flinke klusschep bovenop!

Oh nee! Buurman en Buurman hebben last van mollen. Hun hele tuin gaat eraan! Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Toneelworkshop

Doe ook mee aan de toneelworkshop voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. De workshop begint om 12.15 uur en kost € 3,50. De workshop is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

Kaarten: van €13,00 tot €19,00

Bestel hier je tickets.

Er is een voorstelling om 13:30 uur en om 16:00 uur

Log In