Op stap tijdens de paasdagen

Wat is er te doen tijdens de paasdagen

Spoorfietsen Hengelo

Waar vroeger de stoomtreinen van de GOLS en de goederentreinen van de AKZO reden kunt u nu zelf spoorfietsen over echte treinrails. Rij langs overwegen, bruggen en sluis en proef de sfeer van vroeger. Het ene moment rijdt u nog in de stad langs de Kuipersdijk om het volgende moment al een brug te passeren over een weg of rijdt u ruim 8 meter boven het water van het Twentekanaal! Super leuk uitje voor het hele gezin.

Speelpark Hoge Boekel Enschede

Speelpark Hoge Boekel is beide paasdagen geopend en biedt een hele dag volop plezier voor jong en oud, met prachtige speeltoestellen en flitsende attracties. Glijbanen, ballenbak, een klim en klauterparcour, trampolines, een treintje, spectaculaire bootspringschans, een kabelbaan, wild waterbaan en nog veel meer! Ook kun je er midgetgolfen. Er is een fleurig terras met uitzicht op het park.

Avatarz Deuringen

Dit klimpark beschikt over een een speciaal kidz parcours met 30 hindernissen. Vanaf 10 jaar mogen kinderen alleen op het hoge parcours. Heel stoer, hoog in de bomen. Avontuurlijk en veilig. En denk je alles te hebben gehad dan wacht je nog een 200 meter lange kabelbaan. Onvergetelijk en supergaaf. Voor de jongste helden is er een stoere plek om te klimmen en te klauteren. Het PeuterPad is speciaal voor de kleinsten tot 6 jaar welke nog niet kunnen klimmen in het Klimbos. Samen met het coole SpringkuZZen , het speelhuisje en de kabelbaan een gave plek om lekker actief bezig te zijn. Avatarz is eerste paasdag geopend.

Rabotheater Hengelo

Niet tijdens de paasdagen, maar op paaszaterdag is er een leuke voorstelling voor de allerkleinsten te zien in het Rabotheater. Bumba in Dromenland. Leuk om de paasdagen mee te beginnen!

Glowgolf Enschede

Glowgolf is beide paasdagen geopend. Bij Glowgolf Enschede kan je terecht voor een middagje of avond glow in the dark minigolfen. Het thema van deze 18-holes baan is 'een avontuurlijke reis'. Je bevindt je in een fluorescerend decor dat de onderwaterwereld voorstelt en gaat op een heuse ontdekkingsreis naar een spannend jungle-eiland. En je maakt het extra speciaal als je er een 3-D bril bij op zet.

Albert Heijn Buiten dagen

Ontdek, proef en beleef zelf waar de producten van Albert Heijn vandaan komen! Op 2e paasdagen openen vele locaties hun deuren. Waar komt de kaas vandaan, de melk, de bloemen, de komkommer etc. Bekijk via deze link welke locaties geopend zijn.Log In