Kinderfeestjes op 't Rutbeek

Kinderfeestje bij Paintball Warriors

Op recreatiepark het Rutbeek ligt Paintball Warriors. Een speciaal voor kids gecreëerde paintball area. Kinderpaintball is voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Een stoere maar vooral leuke activiteit voor kinderfeestjes. Er wordt gebruik gemaakt van speciale kinderguns die minder hard schieten dan de 'normale' paintballguns. Er wordt met kleinere verfballetjes geschoten en ieder kind heeft altijd een masker op zodat gezicht en ogen beschermt zijn. Kinderpaintball is volledig veilig. Tevens staan de kinderen altijd onder toezicht van een ervaren instructeur.

Arrangementen

Basic Paintball:

Basic kinderpaintball is een 2 uur durend arrangement. Bij dit arrangement krijgen alle kinderen een overall, masker en een speciaal voor kinderen geschikt paintballgeweer. Na elke game worden de paintballgeweren door ons bijgeladen. De kinderen komen dus nooit zonder paintballs te zitten en ouders worden niet gedwongen extra paintballs bij te kopen. Een super leuk en origineel kinderfeestje voor stoere jongens en meiden!

  • 2 uur paintball (incl. uitleg)
  • Na elke ronde nieuwe paintballs
  • Volledige uitrusting
  • Diverse spelvormen

Onbeperkt ranja en een zakje chips is bij te boeken voor €2,00 per kind

€ 15,-

Paintball met frietjes en snack

Dit arrangement bestaat uit 2 uur paintball en aansluitend een frietje met snack. Alle kinderen krijgen een overall, masker en paintballgeweer. Na elke game worden de paintballgeweren door ons bijgeladen. De kinderen komen dus nooit zonder paintballs te zitten en ouders wordt niet gedwongen extra paintballs bij te kopen. Een super leuk en origineel kinderfeestje voor stoere jongens en meiden!

  • 2 uur paintball (incl. uitleg)
  • Na elke ronde nieuwe paintballs
  • Volledige uitrusting
  • Friet
  • Snack
  • Diverse spelvormen

Onbeperkt ranja en een zakje chips is bij te boeken voor €2,00 per kind,

€ 20,-

Om te reserveren klik je hier.


Kinderfeestjes bij Adventure Twente

Op recreatiepark het Rutbeek ligt de uitdagende plek "Adventure Twente". Deze kindvriendelijke, omheinde maar toch robuuste plek doet je denken aan een vakantie in Schotlland of Oostenrijk. Adventure Twente laat iedereen natuur beleven op een leuke en leerzame manier. Ze geloven dat avontuur voor iedereen is weggelegd. En die combi, vind je hier! De natuur beleven op een avontuurlijke manier.

Bushcraft & survival kinderfeestje

Hier leren de kids (spelenderwijs) vuur maken met verschillende primitieve technieken. Natuurlijk wordt van te voren stilgestaan hoe je op een veilige manier vuur moet maken. Verder worden er marshmallows geroosterd boven het zelf gemaakte vuur en is er onbeperkt ranja verkrijgbaar.

Tot slot wordt in groepsverband een onderkomen gebouwd. Een super stoere activiteit voor een kinderfeestje. Minimaal aantal kinderen bedraagt 8.

prijs: 15,- p.p.

Duur: 2 uur

Deelnemers: Minimaal 8 (8+ jaar)
– Vuur maken
– Marshmallows roosteren boven kampvuur
– Onderkomen bouwen
– Onbeperkt ranja
– Gratis koffie en thee voor ouders en begeleiders

Reserveren

Goud en edelstenen zoeken kinderfeestje

Goud & Edelstenen zoeken is een super leuke en originele activiteit voor een kinderfeestje. De kinderen krijgen zand waarin het Goud & Edelstenen verstopt zitten. Wij noemen dit paydirt. Met een echte goudpan en met behulp van water uit onze sluisebox (watergoot) of natuurlijke waterlopen moeten de kinderen het zand wegspoelen zodat Goud & Edelstenen overblijven. Aan de hand van een kaart met foto's kunnen de kinderen bekijken welke stenen ze gevonden hebben. Natuurlijk mogen de kinderen alles meenemen naar huis.

Voordat de kinderen beginnen krijgen ze uitleg over hoe je moet pannen. Het is een super spannende activiteit omdat de kinderen niet weten hoeveel Goud & Edelstenen ze gaan vinden. De kinderen kunnen zelfs Goud & Edelstenen vinden die door anderen zijn verloren. Dat maakt het extra spannend! Goud & Edelstenen zoeken is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Naast Goud & Edelstenen zoeken kunnen de kinderen spelen met water en de natuurlijke speelelementen die wij op onze locatie hebben gebouwd. Tijdens de activiteit is er onbeperkt ranja beschikbaar.

Prijs: 12,50 p.p.

Duur: 2 uur

– Deelnemers: Minimaal 8 personen (4+ jaar)
– Onbeperkt zand met Goud & Edelstenen (paydirt)
– Gebruik goudpannen
– Onbeperkt ranja
– Onbeperkt spelen op onze natuurlijke speelplek
– Gratis koffie en thee voor ouders en begeleiders

Reserveren

Log In