Kinderfeestjes bij de Morskieft

Escaperoom Morskieft

Survival kamer:

Jullie zijn met zijn allen op Survival. Dat betekent overleven! Ga met elkaar op zoek naar de uitgang. Zoek in de jungle, puzzel, reken en het allerbelangrijkste is: overleef in deze kamer! Het gehele avontuur duurt zo'n 60 minuten. We starten met een introductiespel. Dan weten alle kinderen wat ze te wachten staat en wat de bedoeling is. Dan gaan de kids de kamer binnen (zonder begeleiding van de ouders) en gaat het avontuur beginnen. Lukt het binnen de tijd te ontsnappen? Dan wacht er buiten een leuk prijsje. Minimaal 2 kids maximaal 5 kids. Vanaf 8 jaar.

Heelal kamer:

Jullie zitten in een ruimteschip dat dwars door het heelal reist. Alleen hebben jullie nog maar weinig zuurstof!Ga met elkaar aan de slag. Los de raadsels op, puzzel, ontcijfer en werk samen. Zo keren jullie heelhuids terug op aarde. Het gehele avontuur duurt zo'n 60 minuten. We starten met een introductiespel. Dan weten alle kinderen wat ze te wachten staat en wat de bedoeling is. Dan gaan de kids de kamer binnen (zonder begeleiding van de ouders) en gaat het avontuur beginnen. Lukt het binnen de tijd te ontsnappen? Dan wacht er buiten een leuk prijsje. Minimaal 2 kids, maximaal 5 kids. Vanaf 8 jaar.

Heb je het spannende avontuur overleefd? Ga dan daarna nog even lekker spelen in de binnen of buiten speeltuin. De entree is bij deelname aan de Escaperoom gratis.

Boek direct je kamer.


Speeltuin Morskieft

In de grote buitenspeeltuin kunnen de kids zich heerlijk vermaken. Van kabelbaan tot wipwap en van glijbanen tot familieschommels! Plezier voor jong en oud! Ook met slecht weer is dit een geschikt dagje uit. Vanuit de speeltuin loop je zo de binnenspeeltuin in. Ook hier is het een feestje om te spelen. Trampolines, wipwappen, een spookhuis, bouwblokken en gave klimtoestellen. Binnen ligt er special zand zodat er veilig gespeeld kan worden.

Er zijn diverse arrangementen voor kids t/m 12 jaar.

  1. entree, beker ranja, patat met mayonaise, chips/zakje snoep of een ijsje €6,50 p.p.
  2. entree, beker ranja, patat met mini snacks en mayonaise, chips/zakje snoep of een ijsje, verrassing bij de uitgang €7,50 p.p.
  3. entree, 2 bekers ranja, cakeje versieren, broodje knakworst. chips/ zakje snoep of een ijsje, verrassing bij de uitgang. €8,50

Meer info over speeltuin Morskieft

Log In