Kinderfeestje survival en klimbos op 't Rutbeek

Blikkersmaatweg 15, 7546 RJ Enschede

Kinderfeestje Buitenhoff op 't Rutbeek

Survival feestje: €12,50 p.p. 

Voor bikkels vanaf 8 jaar en een  minimale groep van 6 deelnemers. Een feestje vol uitdaging, avontuur en plezier onder deskundige begeleiding.

Een lekker actief feestje in de buitenlucht. Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen ga je de uitdaging aan in het  spannende survivalbos. De survival wordt aangepast aan hoe oud en sportief de groep is. En bij een “winter” survivalfeestje  worden de survival onderdelen aangepast en is er tussendoor warme chocolademelk.

Houd er wel rekening dat je vies en nat kan worden. Tip: neem een set droge kleding en een handdoek mee. 

Klimbos feestje: €9,50 p.p (va 10 personen) 

In het bos van circa 1 hectare is een spannend touwbanen parcours gebouwd. Natuurlijk ga je veilig de bomen in. Je krijgt een klimgordel om en een dubbele zekeringslijn met 2 karabiners. Op deze manier kun je veilig gezekerd het avontuur in de bomen beginnen. 

Het zekeren is niet moeilijk, maar je moet het wel even leren. Daarom krijg  je eerst een uitgebreide instructie op het  oefenparcours. Daarna begint je klim avontuur. Je klimt en klautert behendig van boom naar boom, via balkjes, planken, netten en kabels. Bij de liaan wordt je durf en doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Als een Tarzan (of Jane) zwaai je aan een touw van boomplateau tot boomplateau. Dit alles onder regelmatige controle en toezicht van de instructeurs.

Het hoogteparcours is vanaf 9 jaar met een minimale lengte van 1.40 meter. Het kinderparcours is vanaf 6 jaar met een minimale lengte van 1.20 meter

Combi feestje Klimbos en Tubing €14,00 p.p. 

Samen met Skicentrum Moser op 't Rutbeek is er een combinatie feestje mogelijk. Tubing is een  de nieuwe sensatie bij Skicentrum Moser. In een grote rubberen band glijd je naar beneden! Super snel en super cool. Hier krijgen de kids geen genoeg van! En hier kan geen glijbaan tegenop. Gegarandeerd succes en een unieke ervaring. 

  • 1,5 uur laag parcour klimmen onder begeleiding van kliminstructeur
  • ½ uur FunTubing (leuk met z'n allen tegelijk van de ski piste glijden)
  • Kosten € 14,00 per kind (minimaal 6 kinderen)

Combi feestje Survival en Tubing €16,00 p.p. 

  • 2 uur onder begeleiding van een instructeur stoere survival opdrachten uitvoeren
  • ½ uur FunTubing (leuk met z'n allen tegelijk van de ski piste glijden)
  • Kosten € 16,00 per kind (minimaal 6 kinderen)

Het is in overleg mogelijk om de feestjes uit te breiden met een lekkere afsluiter. 

  • patat i.c.m. een snack en Ranja : € 4,00 per persoon