Attack Voetbal Feestje in de Voetbal Hal in Hengelo

Oude Boekeloseweg 31, 7553 DS Hengelo

Kinderfeestje bij Attack Voetbal Hal in Hengelo

In dezelfde locatie als waar de succesvolle kinderfeestjes van Sjoeterz worden gehouden, is nu ook een voetbal hal geopend. De Attack Voetbahal.  Daar kun je een sportief, actief en afwisselend Attack Voetbal Feestje vieren.

Voetbal feestje

In de voetbal hal zijn verschillende mogelijkheden om lekker te voetballen met je vrienden. Bijvoorbeeld een  panna competitie, 2 tegen 2, snelheid schieten, punten schieten en een voetbaldart. Samen met je vrienden speel je een toernooitje of probeer je met jouw scorekaart als hoogste te eindigen. 

Attack voetbal hal in de Beleverij Hengelo

Het Attack Voetbal Feestje is al beschikbaar vanaf € 10,00 per persoon. Er moeten minimaal 8 en maximaal 40 deelnemers zijn. De voetbal hal bevindt zich in de Beleverij in Hengelo. Een kinderfeestje met al je vrienden speel je daar! Je speelt verschillende onderdelen van voetbal in de voetbal hal. De begeleiders ontvangen scorekaarten om de standen te noteren. Als je wilt dat Attack  het feestje begeleidt komt er € 35,00 bij. 

Combi knal feest

Een andere mooie optie is het Combi Knalfeest voordeelarrangement. Je combineert dan het Attack Voetbal Feestje met het Sjoeterz Feestje in de Nerf Arena ‘de Djungel van Ner’. Het voetballen en Nerf schieten duren beide een uur. Een Sjoeterz feestje is een combinatie van Nerf, Fornite en Escaperoom. Lees er hier meer over. 

Een combifeestje kost €15,00 per deelnemer inclusief onbeperkt ranja. Klik hier voor info over het Combi Knalfeest.

De Beleverij

Attack Hengelo en Sjoeterz Hengelo zijn een onderdeel van de Beleverij in Hengelo. In de ruimte van de Beleverij kun je gezellig zitten en wat drinken, eten, cadeautjes uitpakken, een potje tafelvoetbal en biljart spelen of op de Play Station. Naast Sjoeterz biedt De Beleverij o.a. ook voetbalactiviteiten aan onder de naam Attack Voetbal.