Oude Boekeloseweg 31, 7553 DS Hengelo

Vakantie? Wat een saaie tijd is dat! Geen school, geen sport en veel vrienden zijn weg … De Beleverij heeft iets bedacht tegen de verveling: De Beleverij Fun Days.

Fun Days

Niks geen saai gedoe, maar elke dag leuke sport- en spelactiviteiten tijdens de vrije dagen. Ze gaan er Nerfen - Voetballen - Gamen - Pokémon kaarten ruilen en krijgen uitleg van een Pokémon expert (laatst genoemde onder voorbehoud)

Vakantie opvang

De Beleverij Fun Days zijn niet alleen heel leuk voor de kids, maar ook erg handig voor ouders. De Fun Days zijn voor kinderen. Er is voldoende toezicht en begeleiding. Op deze manier kun je een paar uur rustig werken of genieten van Me- time.

Koop je strippenkaart exclusief bij Go-kids en pak je voordeel!

Je kunt verschillende Fun Days strippenkaarten afnemen. Elke strip staat voor één dagdeel van 3,5 uur voor één persoon. Je kunt de strippenkaart meerdere keren per dag en met verschillende personen gebruiken. Blijven er strips over? Dan neem je ze mee naar een volgende vakantie.

De volgende strippenkaarten zijn beschikbaar:
2 Strippen EUR 28,00 ofwel EUR 4,00 per uur
4 Strippen EUR 48,00 ofwel EUR 3,42 per uur
8 Strippen EUR 80,00 ofwel EUR 2,85 per uur (super voordeel!)

Let op!
Na het kopen van de tickets dien je de Fun Days te reserveren. Dit is verplicht!  Reserveren kan hier: https://debeleverij.nl/fun-days-planner/

Controleer de beschikbaarheid voordat je de tickets boekt!

De Fun Days zijn voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.  De Fun Days worden georganiseerd door De Beleverij.  Zij zijn verantwoordelijk voor de invulling. De algemene voorwaarden vind je hier. Go-Kids is slechts verantwoordelijk voor de verkoop van de tickets. 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor