Dineren tijdens de paasdagen

Pannenkoekhoes de Stroper in De Lutte

Bij pannenkoekhoes de Stroper kun je zowel 1e als 2e paasdag terecht voor een heerlijke pannenkoek. Een zoete pannenkoek, hartige pannenkoek of 1 van de specialiteiten genaamd "op strooptocht". Voor de kids is er een speciale paas pannenkoek. Buiten is er een leuke speeltuin en binnen hebben ze een net vernieuwde speelhoek...het stropershuisje. Het pannenkoekenhoes ligt aan de rand van het bos en is daarom goed te combineren met een boswandeling. De keuken is van 10:00 uur tot 20:00 uur geopend.

Eastern Plaza In Bentelo

Bij Eastern Plaza kun je onbeperkt wokken en genieten van de life cooking In dit Aziatische restaurant stel je zelf je menu samen aan een lopend buffet. Er is zelfs een apart kinderbuffet. Voor de kids is er Kidsplaza. Dit Chineese kinderdorp is van alle faciliteiten voorzien. Er is kinderanimatie aanwezig, een bios, klim en klauterparadijs, knutselen, bakken en schminken. Is het mooi weer? Zelfs buiten gaat "Kids Plaza" verder en kan er gesprongen worden op een mega springkussen of lekker klimmen, klauteren en glijen in de Chinese tuin.

Er zijn 3 arrangementen vanaf 15:00 uur 's met verschillende rondes. Waarbij de laatste ronde om 20:00 uur start. Volwassenen eten en drinken vanaf €30,95 p.p. onbeperkt. Bekijk hier de arrangementen en reserveer direct.

Italiaans restaurant Al Capone in Zenderen

Bij Italiaans restaurant Al Capone kun je zowel 1e als 2e paasdag a la carte dineren. Ze hebben een uitgebreide menu kaart met speciale kinder pizza's. Een perfect kinder formaat waarbij de kids zelf hun ingrediënten voor op de pizza mogen kiezen. Is dat even leuk!

Voor de kinderen zijn er kleurplaten aanwezig en kunnen ze spelen in de kidscorner met speelgoed en tekenfilms. Let op ... bij mooi weer zal er voor de kids een springkussen op onze parkeerplaats aanwezig zijn.(buiten spelen is wel op eigen risico)

Voor meer informatie en om te reserveren klik je hier.

Familierestaurant Troubadour in Tubbergen

Bij familierestaurant Troubadour kun je zowel 1e als 2e paasdag dineren. A 'la carte of maak een keuze voor het speciale paasmenu. Voor de kids is er een uitgebreide keuze in kindermenu's. Vermaken kunnen ze zich in de binnen en/ of buitenspeeltuin.

Op 1e paasdag wordt in Tubbergen het paasvuur ontstoken. Dit is op 3 minuten loopafstand van het restaurant. Voor meer informatie en om te reserveren klik je hier.


Log In