Voorjaarsvakantie: Springkussenfestival op vliegveld Twenthe

  • van:  18 februari 2019 10:00
  • tot:  21 februari 2019 17:00
Voorjaarsvakantie: Springkussenfestival op vliegveld Twenthe

Het allergrootste Springkussen Festival van Nederland is terug! 

Van maandag 18 februari t/m donderdag 21 februari zal Hangar11 weer worden omgetoverd tot kinderparadijs. Kinderen kunnen zich volledig uitleven op de 8e editie van het Springkussenfestival. Het wordt een feestje wat iedereen zal verrassen, klein en groot! 

Voorjaarsvakantie uitje 

Van maandag 18 februari tot en met donderdag 21 februari kunnen kinderen zich weer helemaal uitleven op de 8e editie van het Springkussen Festival op Vliegveld Twenthe. Hangar 11 verandert vier dagen lang in één groot speelparadijs voor kinderen van jong tot oud. Er kan gedanst worden met de kinderdisco, je kunt een knotsgek kapsel laten maken in de kappershoek en je kunt geschminkt worden als je favoriete held. Ben je op zoek naar wat meer actie, dan kun je lasergamen in een echte arena. Tevens is het mogelijk om op de foto te gaan met gave legertrucks en een echte straaljager. Iedere dag is op de timetable te zien wat de activiteiten zijn. 

Ook voor de allerkleinsten

Voor de jongste bezoekers is er een speciale peuterhoek ingericht. Zo weet je als ouder in ieder geval zeker dat jouw kind rustig kan spelen. Even een kleine pauze tussen het springen door? Kom naar onze voorleesbus, hier worden de leukste verhalen voorgelezen.

Terwijl de kids alle springkussens aan het uitproberen zijn, kunnen de ouders genieten van een kop verse koffie of een lekkere lunch op het cateringplein. De hele hal wordt voorzien van gratis wifi, dus even je e-mails checken is geen probleem.

Kleurwedstrijd

Nieuw dit jaar is de kleurwedstrijd! Alle kinderen kunnen iedere dag kans maken op een prijs. Aan het eind van iedere dag wordt de winnaar bekend gemaakt. Dus kids, allemaal oefenen, wie weet wordt jij een winnaar! 

De jarige mag gratis naar binnen

Is jouw zoon of dochter jarig tussen 18 februari en 21 februari? Goed nieuws, want alle jarige kinderen mogen het Springkussenfestival gratis bezoeken! Wel even een ID-kaart meenemen natuurlijk, dan kun je bij de kassa een kaartje ophalen en je krijgt er ook nog eens een Springbox bij.

Overige informatie: 

Waar: Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie - Hangar11 

Wanneer: maandag 18 februari t/m donderdag 21 februari (10.00 uur - 17.00 uur) 

Online Ticket Early Bird: € 8,50 van 18 jan t/m 8 feb

Online Ticket: €9,50 van 9 feb t/m 17 feb

Ticket aan de kassa: € 9,50 

Vanaf 18 jaar: gratis 

Parkeren: gratis 

Wifi: gratis 

Kaarten bestel je via deze link: https://vliegveldtwenthe.nl/springkussen-festival-2019-voorjaar/