Vakantie maakplaats in Bibliotheek Oldenzaal

Tijdens de zomervakantie vindt de vierde editie van de ‘VakantieMaaktplaats’ plaats in de Bibliotheek Oldenzaal. De Maakplaats is een speelplaats waar iedereen zijn of haar creativiteit en digitale vaardigheden kan ontplooien. Ben jij een uitvinder, robotbouwer, ontwerper óf wil je dat misschien worden? In de Maakplaats kan dit allemaal, we leren hier door te maken! 

  • Maandag 19 augustus van 09.30 – 11.00 uur: Werken met de 3D-Pen.

Maak met de 3D-pen je eigen 3D ontwerp. Bedenk het zelf en ga aan de slag. Deze ochtend is voor deelnemers vanaf 8 jaar.

  • Woensdag 21 augustus van 9.30 – 11.00 uur: High Tech Energy. Deze workshop is  geschikt voor kinderen tussen de 6-9 jaar.

Hoe kan je een autootje laten rijden zonder brandstof? Het antwoord op deze vraag ontdek je tijdens deze workshop. Bouw je eigen autootje en zorg ervoor dat deze zelfstandig kan rijden.

  • Woensdag 21 augustus van 11.30 – 13.00 uur, wordt de workshop High Tech Energy ook gehouden voor de oudere kinderen tussen 10 en 12 jaar.

Daag jezelf uit door te experimenteren met zonne-energie. Bouw een zonnecel met losse elektronica onderdelen en stuur daarmee een propeller aan. Lukt het jou om beweging uit de zon te halen?

 

Meld je snel aan; er zijn per tijdstip 12 plekken beschikbaar!

Koop een ticket à € 2,50 via: https://tinyurl.com/Maakplaats19 of betaal bij de balie in de Bibliotheek.