Toern & Smikkeln

Aangezien de horeca nog niet open mag en diverse gezinnen wel toe zijn aan wat gezelligheid buiten de deur, organiseerden 4 restaurants en Dreamcampers dit uitje met elkaar. Florilympha op het Lutterzand, Restaurant Watermolen Singraven, Watermolen Bels in Mander en Pannenkoekhuis de Stroper hebben de krachten in dit programma gebundeld. Geheel coronaproof; een 4 gangen diner in je (eigen) auto.  Exclusief de huur van een voertuig bedraagt de prijs € 39,95 per persoon en speciaal voor de kinderen is er een kindermenu te reserveren á € 19,95 per kind. 

Smikkeln Menu

Voorgerecht: Carpaccio of  zalmtartaartje
Tussengerecht: Soep
Hoofdgerecht: Kip teriyaki of visspies van atlantische tongfilet met wokgroenten en aardappelwedges
Nagerecht: Stropers toetje met caramel of frambozentopping of huisgemaakte chocoladetaart

Kindermenu voorgerecht : kip-fruitspiesje + tussengerecht : snackje met frites +hoofdgerecht : pannekoekje + nagerecht : kinderijsje

De route en de voertuigen

Een prachtige route langs de gezelligste restaurants in Twente om de lekkerste afhaalgerechten te ontdekken en te nuttigen in de auto. De uitgezette route is op zich al een hele belevenis met eigen auto maar natuurlijk kunt u ook kiezen om deze beleving ècht uniek te maken door de toer te doen met een oldtimer of een klassieke VW busje. Je kunt hierover meer informatie aanvragen op de website waar je ook het diner reserveert. Vooral het 
VW T2 camper busje is extra leuk om te huren want dan kun je onderweg lekker ‘smikkeln’ aan een tafeltje. Je start op het Lutterzand en eindigt in de Lutte. De uitgezette route laat je de prachtigste plekjes van Twente zien zoals het Landgoed van Singraven, het Lutterzand, Watermolen Bels bij Mander en op de terugweg het natuurgebied Springendal.
Je rijdt voornamelijk over landweggetjes wat met name met een oldtimer goed van pas komt natuurlijk. De route duurt gemiddeld tussen de 3 en 4 uur afhankelijk van je rijsnelheid en of je onderweg geniet van een wandeling of uitgebreidere pitstop bij een van de genoemde bezienswaardigheden.

Wanneer te reserveren?

Toern & Smikkeln is elke dag beschikbaar behalve op maandag (met uitzondering van de feestdagen) en dinsdag. Ook op Koningsdag dinsdag 27 april en Bevrijdingsdag woensdag 5 mei is het programma te reserveren. Je kunt zelf een starttijd kiezen op de gewenste datum tussen 12.00 en 16.00 uur. En om uiterlijk 19.30 uur is het de bedoeling dat je terug bent bij het laatste restaurant.

Klik hier om te reserveren

Of bel 06 11 60 22 11 of mail info@dreamcampers.nl voor meer informatie