Kerstvakantie uitjes: Kids bios Pieter Konijn 6+

  • van:  2 januari 2019 14:00
  • tot:  2 januari 2019 16:00
Kerstvakantie uitjes: Kids bios Pieter Konijn 6+

Kerstvakantie: Kids Bios in Kulturhus Borne. Pieter Konijn

Gezellig naar KidsBios in de vakantie! In Kulturhus Borde draaien ze de film Pieter Konijn en trakteren op ranja met iets lekkers erbij. Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie.

De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het ‘ongedierte’ dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Tommie Christiaan spreekt de stem in van Pieter. Zussen Shelley Vol, Amy Vol en Lisa Vol (OG3NE) nemen de stemmen van de drieling Flopsie, Mopsie en Wipstaart voor hun rekening. Verder met de stemmen van o.a. Do (Bea), Joey Schalker (Thomas Verhoef), Jan Versteegh (Benjamin Wollepluis), Cystine Carreon (afdelingsmanager) en Roué Verveer (Jan Willem de Haan).

Deze film is geschikt voor 6 jaar en ouder.

Tijd: 14.00 uur
Entree: €3,00

Tickets online en via 074-2657200