Kerstvakantie uitje: Vakantie maakplaats in Bibliotheek Oldenzaal

Kerstvakantie uitje: Vakantie maakplaats in Bibliotheek Oldenzaal

Kerstvakantie in Bibliotheek Oldenzaal.

De Maakplaats

De ‘Maakplaats’ is een speelplaats waar iedereen zijn of haar creativiteit en digitale vaardigheden kan ontplooien. Ben jij een uitvinder, robotbouwer, ontwerper óf wil je dat misschien worden? In de Maakplaats kan dit allemaal, we leren hier door te maken!
Ze bieden 3 uitdagende, leerzame en interessante workshops aan voor kinderen vanaf 8 jaar!

Op donderdag 3 januari van 10.00 – 11.30 uur: Werken met de 3D-pen
In deze workshop maak je, je eigen 3D beeldje, sieraad of kunstwerk. Samen gaan we aan de slag met deze nieuwe techniek en je gaat naar huis met je eigen ontwerp!

Op vrijdag 4 januari 9.30 – 11.00 uur: Maak kennis met de Ozobot (let op dit betreft dezelfde workshop als in de herfstvakantie)
Maak kennis met de Ozobot. Kennis maken met programmeren door gebruik van stiften, lijnen en kleuren. Jij bepaalt wat Ozobot doet!


Ook op vrijdag 4 januari, en wel van 11.30 tot 13.00 uur: Maak je eigen bibberspiraal
De bibberspiraal, vast al bekend: een spannend spel waarbij je met de ring het draad niet mag raken, want dan gaat de zoemer! Maak bij deze workshop je eigen bibberspiraal.

iedereen is welkom
Vanwege de capaciteit van de ruimte is van te voren aanmelden heel gewenst. Dat kan via info@bibliotheekoldenzaal.nl of telefonisch: 0541512516.
Vanzelfsprekend is vooraf inschrijven bij de balie in de Bibliotheek ook mogelijk. Voor de workshops wordt een kleine bijdrage van €2,00 per deelnemer gevraagd.

Bibliotheek Oldenzaal. Ganzenmarkt 11 • 7571 CD Oldenzaal
Tel: 0541 512516   https://www.bibliotheekoldenzaal.nl/