Jumping World: Springkussenfestival in Hengelo

  • van:  9 mei 2019 12:00
  • tot:  19 mei 2019 19:00
Jumping World: Springkussenfestival in Hengelo

Circus Freiwald presenteert: Jumping world, kinderspringparadijs! 

Jumping world, kinderspringparadijs is een productie van Circus Freiwald: een reizend springkussenparadijs bestaande uit maar liefst 15 springkussens. Uniek in Nederland en heerlijk in de openlucht. Jumping world is een productie van Circus Freiwald, maar zal dit jaar los van de circusshow door het land reizen.  

We kennen het allemaal wel: de indoor speeltuinen waar kinderen heerlijk ongeremd hun gang kunnen gaan. Trampolineparken, klimmuren etc. te over, maar hoe lekker zou het zijn om ook in de openlucht naar hartenlust te kunnen springen, klimmen en klauteren? Jumping world, kinderspringparadijs reist dit jaar met een unieke samenstelling door Nederland: 15 verschillende springkussens en natuurlijk mag het “circustintje” niet ontbreken. Tijdens deze actieve dag kun je heerlijk genieten van verse suikerspin, popcorn en allerlei andere hapjes en drankjes.  

Jumping world, kinderspringparadijs begint haar tour van 10 t/m 19 mei op het veld aan de Boerhavelaan in Hengelo. Houd voor overige tourdata en actuele info deze site en onze social mediapagina’s goed in de gaten. Jumping world, kinderspringparadijs is voor alle leeftijden, want bij het zien van zóveel springkussens kan natuurlijk niemand aan de kant blijven staan.

Dagelijks geopend van 12:00 uur tot 19:00 uur. 

Toegangsprijs kinderen vanaf 4 jaar €7,50

Ouders: €3,50

https://circusfreiwald.nl/