Hulsbeekdag

Hulsbeekdag

De Hulsbeekdag, dat is een begrip in Oldenzaal en daarbuiten. Een gezellig dagje uit voor jong en oud met leuke activiteiten in een prachtige omgeving.

Plezier en ontspanning is er volop met het kinderprogramma, de rondvaarten, live muziek, lekker eten & drinken en een kunstmarkt. Maar dat is nog lang niet alles!
Een greep uit de activiteiten die ondernemers van Het Hulsbeek jou willen laten zien; kajak varen, karten, paintballen, goud zoeken, waterfietsen, lasergamen, quadrijden, pony rijden, tokkelen en klimmen of hun heerlijke terras waar je even tot rust kunt komen.

Medegebruikers van Het Hulsbeek
Ook verenigingen en anderen die vaak gebruik maken van het park zijn van de partij. Zoals fietsclubs, scouting en sportverenigingen, die je graag laten zien hoe leuk hun sport wel niet is. Doe lekker mee als je wilt. Waterschap Vechtstromen, Tourist Info Oldenzaal en bijvoorbeeld de IVN Oldenzaal (natuureducatie) heeft een nieuwe app ontwikkelt, met wandelroutes over Het Hulsbeek. Zij leggen je graag uit hoe de app werkt.

Kunstmarkt 
Ook de Kunstmarkt is weer aanwezig. Op de grasstrook onder de berkenbomen op zonneweide 1, tonen diverse kunstenaars hun vakmanschap. Van sieraden, kunstschilders, edelsmeden, beeldhouwers tot glas in lood.


De Hulsbeekdag is van 11.00 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Parkeren kost €2. De Parkeerpas kun je ook gebruiken op deze dag.