Film: Mijn bijzondere rare week met Tess

Film: Mijn bijzondere rare week met Tess.

Van 2 t/m 13 oktober is het kinderboekenweek. Dit jaar is het kinderboekenweekgeschenk geschreven door Anna Woltz. Speciaal daarom vertonen ze bij Concordia deze week Mijn Bijzonder Rare Week met Tess (óók geschreven door Anna Woltz).

Internationaal bekroonde Nederlandse verfilming van het boek van Anna Woltz. Met Jennifer Hoffman en Hans Dagelet e.a.

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess is de verfilming van het gelijknamige, veelgeprezen jeugdboek van Anna Woltz. Met onder meer Jennifer Hoffman en Hans Dagelet.

De film ging in wereldpremière op het filmfestival in Berlijn, waar de internationale jury de film met een eervolle vermelding beloonde. Op het kinderfilmfestival van New York won de film zelfs de hoofdprijs. En ook de internationale pers is zeer enthousiast.

Een schitterende, ontroerende én grappige film met personages die je in je hart sluit.

NL, 2019, 82 min, Nederlands gesproken.

De film draait op zaterdag 5 oktober om 14:30, zondag 6 oktober om 11:00 uur en woensdag 9 oktober om 15:00 uur. 

Bestel je tickets hier.