Fietsfun Holten tijdens Hemelvaart

  • van:  30 mei 2019 10:00
  • tot:  30 mei 2019 18:00
Fietsfun Holten tijdens Hemelvaart

Fietsfun Holten

Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, vindt de eerste editie van Fietsfun Holten plaats! Er is een mooie fietsroute uitgezet en bij terugkeer in het centrum van Holten wordt er gezorgd voor leuke (kinder)activiteiten.

Fietsenroute over de Holterberg

De fietsroute kun je tussen 10.00 en 13.00 uur gratis afhalen bij het Kulturhus. De route van 23,5 kilometer gaat langs en over de Holterberg. Het is een route die ook goed te doen is voor de onervaren fietser. Aan de route is een puzzel gekoppeld, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. De puzzel is op te lossen door volwassenen en kinderen!

WIN-actie

Bij terugkomst op de Smidsbelt kun je de oplossing van de puzzel deponeren in de rode brievenbus in het Kulturhus (bij het afgiftepunt van de route). Om ongeveer 18.00 uur worden de winnaars getrokken.

Picknicken, foodtrucks en activiteiten

Vanaf 10.00 uur staan op de Smidsbelt picknicktafels. Daar kun je heerlijk genieten van een kop koffie, gebak, ontbijtje of lekkers uit eigen rugzak! Vanaf 12.30 uur vinden er verschillende activiteiten plaats op het Smidsbelt. Er is live muziek en er zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn waaruit diverse lekkernijen worden verkocht.

Kom ook en laat je verrassen!