Camping Op Stelten. Gezinsfestival op Vliegveld Twenthe

  • van:  8 juni 2019 12:00
  • tot:  9 juni 2019 12:00
Camping Op Stelten. Gezinsfestival op Vliegveld Twenthe

Nieuw gezinsfestival in Twente. Camping Op Stelten

Camping Op Stelten is een uniek gezinsfestival op Vliegveld Twenthe. Een super stoere plek waar volop tijd is om samen buiten te spelen, samen te bouwen, te ontdekken en te ontspannen. Waar kinderen én ouders in rep en roer raken omdat zoiets normaals als buitenspelen zo abnormaal is geworden. Met Camping Op Stelten geef je jou en je gezin een verrassend weekend weg. Een weekend met weinig tijd voor technologie en heel veel tijd voor elkaar. Een bijzondere plek waar jullie samen kunnen genieten van een geweldig campingterrein, een fantastische keuken en verschillende activiteiten.Kortom een weekend genieten van een georganiseerde chaos!

Activiteiten

Er zijn de hele dag door activiteiten te doen. Zoals een  steltenlooprace, huttenbouwen, dromenvangen, skelteren, Levend Stratego, er is een hindernisbaan, survival opdrachten, waterdiertjes vangen, knutselen, doe mee met een dierengeluidenspel, er is een voorlees express, liedjes zingen bij het kampvuur en nog veel meer van deze fantastische buiten activiteiten.

 

Eten en drinken

Er zijn voldoende mogelijkheden om wat te eten en te drinken.   Bak bijvoorbeeld samen een broodje op een stok in het kampvuur of breng een bezoek aan het restaurant waar je met je handen mag eten. Camping Op Stelten biedt een fantastische keuken waar je kunt genieten van duurzame en biologische producten. Ook kun je allerlei ingrediënten kopen die je zelf op de barbecue kunt leggen. Een BBQ-pakket waar je met je eigen gezin van kunt genieten met of zonder hulp van een BBQ-master van Camping Op Stelten. En de volgende dag ontwaak je op de coolste camping van Nederland en kun je een heerlijk ontbijt genieten aan de lange picknicktafel.

Overnachten

Camping Op Stelten biedt een geweldig campingterrein. Iedereen kan genieten van de sterren op zijn/haar eigen manier. En omdat een goede nachtrust voor veel kinderen (en ouders) erg belangrijk is, wordt de camping opgedeeld in drie leeftijdszones. Deze zones liggen naast elkaar, dus vriendjes en vriendinnetjes kunnen elkaar wel makkelijk opzoeken.

Prijzen: 

Kinderticket: €21,50

Volwassenticket: €31,50

Voor meer informatie en tickets kijk je op de website van Camping op Stelten. https://www.campingopstelten.nl/