Tips voor Pasen in regio Eindhoven

Vier Pasen met kinderen! Lees onze tips:

Binnenkort is het weer Pasen en hebben we weer een lang weekend! Na een heerlijk Paas ontbijtje is het natuurlijk fijn om er even op uit te gaan met je gezin. In regio Eindhoven hebben wij de volgende Paas tips.

Gezellige Paas ontbijt maken

Versier je tafel in Paas stijl door leuke servetten, kaarsen, tafelkleed etc te kopen bij de Action of andere huishoud winkel zoals .....

Haal lekkere dingen in huis, speciale Paas hagelslag. Maak verse jus d'orange en maak lekker paasbrood......

Paas knutsel activiteiten

Wil jij met je kinderen lekker knutselen voor Pasen. Bij de Action hebben ze leuke knutsel spullen voor kinderen en heel betaalbaar. Of laat de lente je inspireren.... 

Het is super leuk om met kinderen te tekenen, verven of knutselen. 

 

Paas tips in regio Eindhoven:

  • Paaseieren zoeken bij DippieDoe in Best

Paaseieren zoeken bij DippieDoe in Best op maandag 22 april 2019. De Paashaas is al zijn eieren op het park kwijt geraakt. Zij kunnen alle hulp gebruiken om de eieren terug te vinden. Een leuke kinderactiviteit met Pasen.

  • Paaseieren zoeken bij Speellandschap De Heiberg in Veldhoven

Wil je met Pasen lekker eropuit met de kinderen. Op 1e Paasdag (zondag 21 april) en 2e Paasdag (maandag 22 april) kunnen kinderen tussen 10.00 uur en 11.30 uur samen met Nibbie (de mascotte van Speellandschap De Heiberg) paaseieren komen zoeken en natuurlijk heerlijk spelen in de speeltuin. De ouders en/of grootouders kunnen heerlijk vertoeven op het terras van het speellandschap.

  • Paasbrunch bij restaurant Usine in Eindhoven

Zin in een gezellige dag met familie, lekker eten & diverse activiteiten voor de kids op 2e Paasdag? Ga dan naar de familie paasbrunch bij restaurant Usine in Eindhoven op maandag 22 april 2019! De brunch wordt geserveerd als etagère met allerlei Franse lekkernijen. Zoals croissants, verschillende kaas soorten, crêpes & marmelades. Tijdens de brunch kunnen de kids geschminkt worden en lekker kleuren & knutselen!

  • Paasbrunch in het Prehistorisch Dorp in Eindhoven

Vier het voorjaar en geniet samen met je familie van een heerlijke paasbrunch in het preHistorisch Dorp. Schuif eerste of tweede paasdag aan in de herberg en laat je verwennen in een historische setting. Bij mooi weer brunchen jullie buiten! Daarna kun je uiteraard met z’n allen genieten van de levende geschiedenis in het preHistorisch museum: rondleidingen, workshops, dieren, spelletjes en veel meer. Tijdens Pasen zijn ze geopend van 10:00 – 17:00 uur, ook op maandag!

  • Paasbrunch bij restaurant Smaaktheater Dertien in Eindhoven

Ook dit jaar kan je weer genieten van een heerlijke Paasbrunch in Smaaktheater Dertien op zondag 21 en maandag 22 april van 10.30 uur tot 14.00 uur. Samen met je gezin genieten van verschillende gerechten in diverse foodcorners. Je kan kiezen uit allerlei soorten broodjes, salades, beleg, fruit en soepen.
Ook zorgen ze voor leuke kinderactiviteiten, mét toezicht, zodat je lekker ontspannen van de Paasbrunch kan genieten. Graag bij het reserveren aangeven hoe laat je komt.

  • Paasontbijt bij restaurant Anne & Max in Eindhoven

Op 1e Paasdag kan je gezellig met je gezin bij Anne & Max in Eindhoven gaan ontbijten en taartjes eten van 10:00 uur tot 12:00 uur. Geniet van het Paasontbijt met een uitgebreide zoete ontbijtplank met o.a. verschillende soorten brood, paasbrood, croissants, hartig en zoet broodbeleg, lekkere smeersels, een yoghurtje, salade, oeuf en cocotte, een geschilderd eitje, een sapje naar keuze, witte chocoladetaart, cheesecake, brownie en een heerlijke koffie of thee naar keuze! Meer informatie en prijzen vind je hier.

  • Paasbrunch bij Boscafé De Molenvelden in Veldhoven

Op 1e Paasdag serveren ze bij Boscafé Molenvelden een heerlijke Paasbrunch voor het hele gezin. Van luxe en zoete broodjes tot pannenkoekjes en verse soep. Het wordt smullen die middag! Bo de Beer zoekt mee naar de paaseieren die de Paashaas verstopt heeft. Meer informatie vind je hier.

Op 1e en 2e Paasdag (21 en 22 april)kunnen kinderen in Speelpark de Splinter in Eindhoven van 12.00 tot 18.00 uur Paaseieren gaan zoeken met Paashaas en zijn vriend Jimmy! Het zoeken is in twee leeftijdscategorien ingedeeld. Van 1 t/m 5 jaar en van 6 t/m 12 jaar. De entree bedraagt op beide dagen € 2,50 per persoon. Ook zal er een springkussen zijn en kunnen jullie een leuke kleurplaat maken. Meer informatie op Facebook!

  • Paasontbijt bij Buutvrij voor de hele pot in Best

Zondag 21 april organiseren ze bij Buutvrij voor de hele pot in Best een Paasontbijt. 

Van 11.00-13.00 uur kan je lekker genieten van een ontbijt met een eitje, croissants, broodjes, yoghurt met homemade granola, salades en nog veel meer lekkere dingen. Ze gaan ook paaseieren zoeken! Reserveer dan snel je plekje.

Alle kippen raken elk jaar om deze tijd hun eieren kwijt. De paashaas verstopt ze! Ze vieren op maandagmiddag (2de paasdag) weer een groot paasfeest bij Kinderboerderij Geldrop. De paashaas loopt dan rond en er is van alles te doen: eieren schilderen – schminken – spelletjes – paas knutselstukjes maken - pannenkoeken versieren – knuffelen met de dieren - lekker spelen en nog veel meer. Het eieren zoeken start om 14.00 uur en duurt tien minuten, tot 14.10 uur. 

Paasworkshop of paasactiviteiten voor kinderen

Voor leuke paasworkshops of andere Paasactiviteiten kijk je voor tips op de Go-Kids agenda!

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Eindhoven/Helmond in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven. (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)

Log In