De Museumfabriek Enschede in de kerstvakantie

De Museumfabriek in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie kun je in de Museumfabriek creatief en technisch aan de slag. De 1e dagen van de vakantie  kun je een kerstman knutselen. Maak je eigen  Bibberkerstman in De Makerspace of een Kerstman op een ijsstokje! Brrrr! Maar ook met stof kun je aan de slag in de Museumfabriek. De Museumfabriek was vroeger een textielfabriek. De mooiste stoffen werden er gemaakt! Maak een eigen kerstbal met deze stoffen en hang ‘m thuis in je kerstboom of voor het raam!  Alle dagen t/m  24 december 11.00 - 16.00 uur.

In de 2e week van de kerstvakantie is er een gave Mad Science Show in de Museumfabriek in Enschede. Mad Science Show. Spin pop, boom!
De Mad Professor verzorgt een wervelende show met verdwijnend water, een geest uit de fles, schuim in de lucht en een vlammende afsluiting!

Met uitdagende materialen en proefjes neemt de Mad Science Professor kinderen  en volwassenen mee in de wereld van wetenschap en techniek. De shows vinden plaats in De Museumfabriek op donderdag 2, vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari. Op alle dagen zijn er steeds twee shows, van een half uur, die starten om 12.00 of 14.30 uur. Je betaalt geen toeslag voor de show, maar je moet wel even reserveren op de website van het museum. Dat doe je via deze link. 

En natuurlijk kun je alle dagen aan de slag in de Makerspace waar je kunt experimenteren met de modernste mogelijkheden en machines, maar ook met eeuwenoude technieken en gereedschappen. Lees hier alles over de Museumfabriek. 

Log In