Heb jij ook weer aan de lippen van Mark Rutte gehangen vanavond? We willen zó graag weer op pad en de verwachting was wel dat daar wat ruimte voor gegeven zou worden. Stap voor stap krijgen we die ruimte gelukkig, natuurlijk wel afhankelijk van hoe de besmettingen met het coronavirus zich verder ontwikkelen.

Bibliotheken en zwembaden vanaf 11 mei weer open!

Natuurlijk kon hij in de persconferentie niet alle mogelijke plekken noemen waar je naartoe zou willen. Maar wat blijkt als je naar de website van de Rijksoverheid kijkt? Bibliotheken, binnen- en buitenzwembaden mogen vanaf 11 mei weer open! 

Versoepeling coronamaatregelen voor recreatie - 6 mei 2020

Zwemmen met 1,5 meter afstand?

Wij zijn toch wel benieuwd hoe de zwembaden ervoor gaan zorgen dat we op anderhalve meter van elkaar zwemmen. Maar misschien gaat het wel vooral om zwemlessen, dat zou ook kunnen. Het is voor kinderen op zwemles wel enorm belangrijk dat die zo snel mogelijk weer doorgaan. Zwemmen als uitje, dat zien we nog niet helemaal voor ons met 1,5 meter afstand. Check dus vooraf goed bij het zwembad bij jou in de buurt wat hun openingsvoorwaarden zijn. 

Maar goed, daar gaan we ongetwijfeld meer over horen. Bij Go-Kids volgen we het op de voet en houden je op de hoogte van wat wij weten!