Wonderfeel: buitenfestival bij Natuurmonumenten 's Graveland

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek, middenin de prachtige natuur van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Verspreid over de buitenplaatsen Schaep en Burgh en Boekesteyn liggen zeven podia die voor elk wat wils bieden: van Mozart tot Aart Strootman, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Er zijn musici van wereldklasse: jonge honden en oude rotten.

Wonderfeel is meer dan alleen muziek

Verder op het programma: dans, poëzie, muziekdocumentaires, natuurwandelingen en kinderactiviteiten. Het publiek luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleedje in het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, bouillabaisse en champagne en alles daar tussenin. Op het groene festivalterrein van Schaep en Burgh biedt Wonderfeel, in samenwerking met Natuurmonumenten, een totaalbeleving van klassieke muziek voor een breed publiek.

Gaan jullie ook genieten bij Wonderfeel?

Ga voor het kopen van toegangskaarten (voordeliger voor leden van Natuurmonumenten) en overige voorwaarden naar: www.wonderfeel.nl/natuurmonumenten

Elk verkocht festivalticket draagt bij aan het behoud van de natuur en cultuurhistorie van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen, waar Schaep en Burgh onderdeel van is.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!